shams1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 1093 عنوان معلما یه لحظه میاین 68 بازدید | 13 پست یه دانش آموز لازم التوجه دارمهر راهکاری رو به کار بردم تاثیر نداشتبه نظر شما چی کار کنم باهاش؟ گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست دیروز | 10:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shams1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 1093 پایه سوم هست و پسرولی هنوز حروف الفبا رو بلد نیستشمارش هم همینطور گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست
shams1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 1093 نقص توجه داره؟ اصلا گوش نمیده هر کاری میکنم خیلی راهکار براش به کار بردمخانوادش هم همکاری نمیکننتمام دفتراشو خط خطی میکنه زنگ کلاس گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست
baran1402baran عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1279 پایه سوم هست و پسرولی هنوز حروف الفبا رو بلد نیستشمارش هم همینطور بهش بگین برای مثال فلان روز تو بیا معلم شو مثلا و حروف الفبا را به ما یاد بده بعد براشون نمره مثبت یا منفی در نظر بگیرید یا جایزه بگین فکر کنید معلم هستید و ما میخواهیم از شما یاد بگیریم ما میتونیم ازت سوال کنیم چون تو معلمی دیگه
shams1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 1093 بهش بگین برای مثال فلان روز تو بیا معلم شو مثلا و حروف الفبا را به ما یاد بده بعد براشون نمره مثبت ی ... هیچی از حروف الفبا بلد نیست هر چی هم میخوام باهاش کار کنم گوش نمیدهمادرشم اصلا همکاری نمیکنه گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست
این_حدیثه_سعید عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 336 اصلا گوش نمیده هر کاری میکنم خیلی راهکار براش به کار بردمخانوادش هم همکاری نمیکننتمام دفتراشو خط خطی ... وقتی همچین بچه های میبینم دلم میخواد بغلشون کنم:) با اینکه میدونم نمیزارن.. سعی کن باهاش حرف بزنی بفهمی مشکلش چیهاین بچه باید مشاوره بره..
shams1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 1093 وقتی همچین بچه های میبینم دلم میخواد بغلشون کنم:) با اینکه میدونم نمیزارن.. سعی کن باهاش حرف بزنی بف ... چرا بغل؟متاسفانه من خانوادش رو ندیدم تا حالا گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست
shams1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 1093 وقتی همچین بچه های میبینم دلم میخواد بغلشون کنم:) با اینکه میدونم نمیزارن.. سعی کن باهاش حرف بزنی بف ... بیش فعال نیست ارومه ولی نه سر کلاس گوش میده نه تو خونه درس میخونهولی فحشای ناجور میده😐 گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست
این_حدیثه_سعید عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 336 چرا بغل؟متاسفانه من خانوادش رو ندیدم تا حالا اینا با ی مشکلی دست و پنجه نرم میکنن وگرنه چرا باید یکی اینطوری رفتار کنه؟ باید با خونوادش حتما صحبت کنی
این_حدیثه_سعید عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 336 بیش فعال نیست ارومه ولی نه سر کلاس گوش میده نه تو خونه درس میخونهولی فحشای ناجور میده😐 این بچه نیاز ب مشاور داره فک کنم نقص توجه داره
shams1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 1093 اینا با ی مشکلی دست و پنجه نرم میکنن وگرنه چرا باید یکی اینطوری رفتار کنه؟ باید با خونوادش حتما صحبت ... خانوادش رو ندیدمزنگ هم زدیم بهش مادرش اون اوایل گفت چشم میام مدرسه ولی نیومدالانم هر چی زنگ میزنیم جواب نمیده گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست
shams1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 1093 این بچه نیاز ب مشاور داره فک کنم نقص توجه داره جدیدا میگن نباید سریع به بچه برچسب اختلال زد و .....چی بگم والا گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست
این_حدیثه_سعید عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 336 جدیدا میگن نباید سریع به بچه برچسب اختلال زد و .....چی بگم والا اره سریع نمیشه ولی زودتر بفهمی بهتره