2777
2789

هرچیزکوچیک خودم چندروزقبل یه خانمه بهم گفت گچ دست با پونصدتومن بازمیکنن میخواستم ازناچاری توخونه بازکنم الان زنگ زدم مطب گفت با صدتومن بازمیکنیم باویزیت میشه ۲۵۰

بروبیمارستان ارزونتره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جا با جا فرق دارهالان ویزیت تو پایین شهر ۱۸۰تومنهتو بالاشهر ۳۴۰

خب ماشهرکوچیکیم و دکترای کمی هستن وبااطمینان گفت چون دکترومیشناخت دوروزه دارم غصه میخورم الان گفتم بذارزنگ بزنم بپرسم 

اخ ادم خودش باید عقلش برسه باز کردن گچ دست شوخی ک نیست بدی تو خونخ برات باز کنن بدتر اسیب بزنن

همین شایعات وحرفای ازروی نااگاهی  اون خانم منوناچارکرد به این قضیه فکرکنم ولی خب انجام نمیدادم حتی شده بودقرض کنم جورمیکردم پولو

بیمارستان بخش ارتوپدی داره ؟ما داخل بیمارستان کلینیک دولتی داریم ولی خب هرچی کردم نوبت ندادن نوبتاش ...

یبارزمین خوردم رفتم همون. دکتراورژنس نوشت عکس گرفتم امادیدم گچ میبریدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همین شایعات وحرفای ازروی نااگاهی اون خانم منوناچارکرد به این قضیه فکرکنم ولی خب انجام نمیدادم حتی ش ...

عزیزم ایشالا ک همبشه سلامت باشی

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم