2777
2789

دو سه سالی میشه این خونه رو خریدیم صاحبخونه قبلی 5ونیم میلیون بدهی آب داشته برا ما اون اوایل قبض نمیومد ک بفهمیم اینو. بعدش هرچی قبض دوره بود پرداخت کردیم ولی هرچقدر بهش میگیم بیا پول آبتو بده نمیاد نمیدونیم چیکارش کنیم امروز از اداره اومدن گفتن میخوایم آبو قطع کنیم گفتم حداقل فردا بیاین که شوهرم باشه رفتن. خدا بگم چیکارش کنه تو این اوضاع والا پول ی نفر دیگه رو تو مجبور شی بدی ظلمه هزار تا قسط داریم ب زور حقوق رو میرسونیم اینو کجای دلم بذارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مقصر شمایی که تا قبض تسویه نگرفتی ازشون پول کامل دادبد باید پنج تومن از پول کم می‌کردید

من تو خرید خونه دخیل نبودم آشنا بوده نمیدونستیم اینجوریه وگرنه خب کم میکردیم موقع خرید 😔

من تو خرید خونه دخیل نبودم آشنا بوده نمیدونستیم اینجوریه وگرنه خب کم میکردیم موقع خرید 😔

الان بهش بگین شکایت می‌کنیم چون تا از این تاریخ ما پرداخت کردیم قولنامه هم داریم قبلش برای شما بوده 

پرداخت کنید