2777
2789
عنوان

امروز از اداره آب اومدن آب خونمونو قطع کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 19 پست
ایشون مشکلش پول هم هست نوشته پرداختش سختمونه. حالا ۱۰ تومنم اضافه خرج کنه

مشکلم پولش هم هست درسته حرصمم میاد آخه به ما چه ربطی داره که پول آب یه نفر دیگه رو بدیم حلاله اینجوری اخه😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان بهش بگین شکایت می‌کنیم چون تا از این تاریخ ما پرداخت کردیم قولنامه هم داریم قبلش برای شما بوده ...

آره. انقد بیخیال و پررو هست نمیدونم براش مهم هست اصلا فک نکنم حتی ی ذره بترسه با تهدید شکایت

مشکلم پولش هم هست درسته حرصمم میاد آخه به ما چه ربطی داره که پول آب یه نفر دیگه رو بدیم حلاله اینجور ...

معلومه که حلال نیست عزیزم. دیگه خودت ببین اگه براتون مقدوره چند دفعه برین و بیاین و چند میلیون خرج کنین شکایت کن. چون متاسفانه اینجا شکایت کردن از همون اول که تشکیل پرونده میدی خرج داره. 

معلومه که حلال نیست عزیزم. دیگه خودت ببین اگه براتون مقدوره چند دفعه برین و بیاین و چند میلیون خرج ک ...

نه عزیزم بقول شما اگه بخوام اینکارو کنم دو برابر باید هزینه کنم فایده ای نداره. دیگه مگر با حرف بتونیم راضیش کنیم نشد هم مجبوریم خودمون بدیم دیگه خدا بگم چیکارش کنه