2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم منو تنها گذاشت

245 بازدید | 14 پست

ساعت یک و نیم شب مست اومد خونه😔.زنگ زدم به همه دوستاشو فامیلاش ببینم با اوناست یا نه آبروم رفت.

گفتم شاید با دوستاش باشه ولی بعد احتمال دادم شاید چیزیش شده باشه چون باید ده خونه می‌بود و از اون موقع گوشی رو جواب نداد تا یک و نیم.

اومد صد بار معذرت خواهی کرد به مامانش گفتم پسرتو درست کن یا من به فکر دیگه میکنم چون خستم کرده 

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برگشته بهم میگه باید بریم واحد بالایی مادرم زندگی کنیم میخواد منو ببره اونجا دیگه خیالش بابت من راحت سه هرشب دو شب بیاد خونه 

من خیلی ساله و به حرمت مادرم مشروب رو گذاشتم کنار

عجبم از مردایی که زن میگیرن هنوز مست میکنن

حرمت اون زن رو نگهه دار پسر

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

چرا قبلش خبر نداده خب؟؟ شوهر منم اوایل اینطوری بود من سکته میکردم یه بار اساسی دعواش کردم دیگه الان هروقت میخوان با دوستاش برن باغ یا دورهمی دارن خبر میده منم راحت میخوابم بهش بگو‌چقد نگرانش میشی 

باید یاد بگیری اول مشکلتو تو. حریم خونت حل کنی. یه مدت دیگه به هرکی زنگ بزنی میگن اینا همیشه دعوا دارن. خونه را امن نگه دار برای خودت و شوهرت. بعضی مردا رفیق بازن باید با سیاست بکشونیشون خونه

من خیلی ساله و به حرمت مادرم مشروب رو گذاشتم کنارعجبم از مردایی که زن میگیرن هنوز مست میکننحرمت اون ...

بابا حالا بقیه وقتا مشکلی نیست اما آخر شب چرا من تا اون موقع تو یه خونه ویلایی تنها بودم فکر کردم مرده آنقدر نگران بودم نگو اون با دوستاش باغ خوشگذرونی بوده

باید یاد بگیری اول مشکلتو تو. حریم خونت حل کنی. یه مدت دیگه به هرکی زنگ بزنی میگن اینا همیشه دعوا دا ...

ازم میترسه که هرشب نمیره وگرنه هرشب می‌رفت باغ دوشب می اومد خونه.ابنبارم گردن نمیگیره که رفته میگه مغازه دوستم نشستیم کوفت و زهرمار خوردیم

چرا قبلش خبر نداده خب؟؟ شوهر منم اوایل اینطوری بود من سکته میکردم یه بار اساسی دعواش کردم دیگه الان ...

آخه چه کاریه مرد متاهل ساعت دو شب بره خونه .منم بچه ندارم تو یه خونه ویلایی تنهام همش.شوهر من هفته ای دوبار می‌ره ولگردی

ازم میترسه که هرشب نمیره وگرنه هرشب می‌رفت باغ دوشب می اومد خونه.ابنبارم گردن نمیگیره که رفته میگه م ...

باید اینقد رفیق بشی باهاش. مردا خیلی سادن یه خط مستقیمن.. فقط باید اون خطو پیدا کنی باهات راه بیاد. با لج و بجبازی و اینطرف و اونطرف حرف زدن فقط لجبازی و دروغ و وارد حریمتون میکنی 

باید اینقد رفیق بشی باهاش. مردا خیلی سادن یه خط مستقیمن.. فقط باید اون خطو پیدا کنی باهات راه بیاد. ...

یعنی بگه تا دوشب میرم باغ؟ اصلا نمیتونم قبول کنم .مگه روز رو ازشون گرفتن

آخه چه کاریه مرد متاهل ساعت دو شب بره خونه .منم بچه ندارم تو یه خونه ویلایی تنهام همش.شوهر من هفته ا ...

خب اخه اقایونم احتیاج دارن بعضی وقتا مجردی باهم برن بیرون اب و هواشون عوض شه حالا هفته ای دوبارم‌ زیاده اگه میتونی باهاش حرف بزن هفته ای یه بار بره و‌بهتم‌خبر بده چون نمیشه کاملا هم‌محدودشون کنی وگرنه از خونه و خودمون زده میشن و همش میخوان فرار کنن