2777
2789
عنوان

وب تاریک چیههههه یکی بیاد بگههه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 44 پست
فارسی رو پاس داشت 😂😂😂

خب حالا چیه این دارک وب 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسم دیگه دارک وب وب تاریکه 😐

فارسیش اینه 

در اصل دارک وب و دیپ وب هستن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اسم دیگه دارک وب وب تاریکه 😐

ما که تاحالا این اسمشو نشنیده بودم ولی حالا بیخیال یه سایتی هست که هر خلاف و نکبت و سیاهیی و کوفت و زهر ماری توش هست

دیگه واضح تر از این نمیتونستم توضیح بدم برات

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

فارسیش اینه در اصل دارک وب و دیپ وب هستن

خب میشه بگی چی هست ؟

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

ببین یه نظریه هست به اسم کوه یخ

مگه این اینترنی که در دسترس ما فقط ۱۰ درصد اینترنت جهان 

و بقیش دارک وب و سایت های دیگست که معروف ترینش دارک وبه

اره وارد بشدن بهش سخته ولی نشدنی نیست 

ولی خب از استخدام قاتل تا خرید اسلحه و مواد مخدر گرفته تا تج..اوز و کودک آزاری  و قتل و شکنجه همه چی توش هست دیگ

ما که تاحالا این اسمشو نشنیده بودم ولی حالا بیخیال یه سایتی هست که هر خلاف و نکبت و سیاهیی و کوفت و ...

خب الان تو اون سایت میشه هر کی عضو شد؟

چیکار میکنن اونجا مگه؟

دارک وب یا وب تاریک یه بخش از اینترنت که کاربراش به قابلیت های بیشتری دسترسی دارن.. معمولا با  tor یا پرو*کسی های مختلف بهش وصل میشن.. اسم یه وبسایت خاص نیست.. یه مجموعه که بیشتر شبیه به بازار سیاه انلاین میمونه... که جدیدا هم شده یه راه برای دولتا تا بتونن تحریما دور بزنن

ببین یه نظریه هست به اسم کوه یخمگه این اینترنی که در دسترس ما فقط ۱۰ درصد اینترنت جهان و بقیش دارک و ...

واییییی چقدر بدزدد

خب چرا این سایت رو نمی‌بندننن اخههههه  برا چی باید همچین چیزی باشههه

واییییی چقدر بدزددخب چرا این سایت رو نمی‌بندننن اخههههه برا چی باید همچین چیزی باشههه

خب دیگه خیلی سایت قویه و افراد مهمی پشتنش و کثافت کاری های زیادی میشه

حتی نوزاد هاهم دیدم که اذیت میکنن 

منم زیاد نمیدونم دوستام میگن 

دارک وب یا وب تاریک یه بخش از اینترنت که کاربراش به قابلیت های بیشتری دسترسی دارن.. معمولا با tor ی ...

خب تو دارک وب که این همه جرم و جنایت هست چرا کاری نمیکنن؟

اصلا برا چس باید قاتل و ‌.. استخدام کنن و پول بدن بهشون 

هر کی میتونه بره دارک وب؟

خب دیگه خیلی سایت قویه و افراد مهمی پشتنش و کثافت کاری های زیادی میشهحتی نوزاد هاهم دیدم که اذیت میک ...

تفففف به شرف نداشتشوننننن🫠

ای خدااا دنیا چقدر کثافت شده

خب میشه بگی چی هست ؟

ببین وب لایه لایه است

مثلا ۸ لایه وب داریم ، ما شهروند های عادی فقط به سطحی ترین لایه وب دسترسی داریم

بعد مثلا سرویس های جاسوسی بیشتر

دارم وب و دیپ وب لایه های پایین وب هستن که کمتر کسی بهش دسترسی داره 

یک نوع بازار سیاهه ، توی همه چی میفروشن 

انسان ، اعضای بدن ، اسلحه ، ...و هرچی که در حال عادی نمی‌بینی

دسترسی به این سایت ها خیلی سخته و اگر وارد شی ممکنه به اطلاعاتت دسترسی پیدا کنن و بدبختت کنن

یک قسمتی داره به نام red room که به صورت لایو شکنجه انسان هارو نشون میده 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خب الان تو اون سایت میشه هر کی عضو شد؟چیکار میکنن اونجا مگه؟

دوستان گفتن چکار میکنن

عضو شدن و که میشه عضو شد ولی اگه زندگی و جونتو دوست داری سعی کن حتی سرچ هم راجبش زیاد نزنی و پیگیر نباشی

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦