2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکل من بود چون من با آقایی بودم بعد متاسفانه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 53 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم زرنگ باش نزار برات بزرگی کنن وقتی بدونن هرچیزیو تحمل نمیکنی خودشونو جمع میکنن در واقع خودت ...

اها یعنی برای ایشون خوب شده؟

شما چرا جدا شدین عزیزم??

شما هم به حرفش گوش میدادی ؟

تجربه به منوثابت کرده تا من بهخودم ارزش قائل نشم احترام نذارم حد و مرز تعیین نکنم بقیه هر جور بخوان ...

اخه مثلا اون یک حرف بد میگفت بعدش معذرت خواهی میکرد منم سریع آشتی میکردم کلا باهاش خیلی خوب رفتار میکردم‌

اخه مثلا اون یک حرف بد میگفت بعدش معذرت خواهی میکرد منم سریع آشتی میکردم کلا باهاش خیلی خوب رفتار می ...

خب اگه مثلا این بد حرف زدناش زیاد باشه نباید دیگه با یه معذرت خواهی برگردی سمتش تا بفهمه نمیتونه هر وقت هر چی دلش خواس بگه بعد با ببخشید حلش کنه باید بفهمه که همیشه باید مواظب حرف زدنش باشه 

خب اگه مثلا این بد حرف زدناش زیاد باشه نباید دیگه با یه معذرت خواهی برگردی سمتش تا بفهمه نمیتونه هر ...

حرفتون کاملا درسته اما اینجوری بهتون بگم برای من انگار هیچ ذوقی نداشت وقتی زنگش میزدم وقت پیام نمیدونم چرا 

حرفتون کاملا درسته اما اینجوری بهتون بگم برای من انگار هیچ ذوقی نداشت وقتی زنگش میزدم وقت پیام نمیدو ...

من میگم چرا 

چون تو دلسوزش بودی دوسش داشتی بیش از جنبش و لیاقتش تحویلش گرفتی همینا که از یه حدی بالاتر بره مردو زده میکنه اونا  تشنه جنگیدنن جذب زنای مغرور و با اعتماد بنفس میشن