2777
2789
الهی عزیزم خدا بزرگه انشالله که همه چیز به سهل و آسانی درست میشه براتون هیچ وقت تو شرایط سخت قرار نگ ...

دوتا بچه کوچیک دارم یه ۵ماهه ویه ۴ساله نمیدونم چیکارکنم

اینجام غریبیم کجا بذارم 

یه وقتایی میگم لباس بیارم بفروشم ولی ب ی همسایه هم چنددست بگیرن بقبه ش چی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفتم مرغ فروشی یه خانومه اومد اسکلت مرغ بخره ک پول اونم نداشت دوتا مرغ گرفته بودم یکیشو دادم بهش یه ...

خدابهترینهارو برات رقم میزنه نترس ازکمک کردن هیچ وقت پشیمون نشو هیچ وقت من پارسال اینجا یه خانمی قسم وایه میخورد که پدرومادرش شیمی درمانی میشن خودشم کنکوری هست وهیچ هزینه ای نداره بعد کع گفتم مدارکت بفرست واسم تو خاص گفت اگه مبخوای کمک کنی کمک کن دیگه این اداها چیه نمیفرستم میترسم شناسایی بشم گفتم عزیزم شما اونور دنیای من اینورم خب این همه توهمه تاپیکا گفتی نیاز ب کمک دارم خب ثابت کن تا بتونیم کمکت کنیم بلاکم کرد .ایرادی نداره خدا عوضش جای دیگه جبران دل مهربونتو میکنه مطمعن باش شاید الان وضعت کمی باب دلت نیست ولی روزهای قشنگت هم میرسه