2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش ما وضعمون خوب بود یعنی احتیاجات زندگی درحدمعمول رفع میشد

ولی الان ۵ماهه توعمرم اینطور سختی نکشیدم شوهرم مجبوری کارشو عوض کرد حقوقش نصف شد ماشینمونو فروختیم مجبوره پیاده بره سرکار کرایه اونم هست یه بچه شیرخشکی یکی ۵ساله دیگه حساب کن خودت

خوردو خوراک میرسه ولی لباس و تفریح هیج البته سعی میکنم بچه ها براشون لباس بخرم

ولی خودم هیج

یک دوره خیلی سخت سپری کردیم همسرم ورشکست شد دوران بدی گذشت ولی کم نمیاوردیم دار و ندارمون رفت ولی تل ...

خیلی بده یهو ندار وبیچاره شی

بدبختی خودت کمه اطرافیانم ازت رو میگیرن انگار یهو تواین دنیا غریب میشی

منم مثه همه زندگیامون شبیه همه

بله دقیقا خدا ب وسعت دل ادم تلاش وهمت ارادش بهش روزی میده ولی خیلیا حسودن چشم ندارن خوشی بقیه روببینن انگار بقیه که دارن ازجیب اونایی که ندارن دارن میخورن درسته دنیا ناعدالت های زیادی داره ادما حق وناحق میکنن ولی خودمون باشیم حسود نباشیم خودمون نداریم حداقل ازدارایی بقیه دلگیر نشیم قضاوت نکنیم بگیم دزدیده حق خوری کرده پارتی داره 

خیلی بده یهو ندار وبیچاره شیبدبختی خودت کمه اطرافیانم ازت رو میگیرن انگار یهو تواین دنیا غریب میشی

وای که همینطوره باور کن روز اومد که خونه ماشین همه چیز فروختیم خیلی سخت گذشت مخصوصا اگر همیشه تو شرایط خوب بوده باشی یکباره میری تو یک دنیای دیگه بنظرم بیشتر اون شرایط یک درس بود که بیشتر قدر زندگیمون بدونیم رفاقتم با همسرم بیشتر بشه درکمون بالاتر بره کورکورانه زندگی نکنیم قدر بدونیم 

بله دقیقا خدا ب وسعت دل ادم تلاش وهمت ارادش بهش روزی میده ولی خیلیا حسودن چشم ندارن خوشی بقیه روببین ...

پس چرا شوهرمن شب وروز کارمیکنه بازم هیچی نداریم بااینمه قناعت

خیلیم دلسوزه داشته باشه کمک میکنه 

یعنی اینایی ک ندارن دلشون سیاهه؟

وای که همینطوره باور کن روز اومد که خونه ماشین همه چیز فروختیم خیلی سخت گذشت مخصوصا اگر همیشه تو شرا ...

ماالان تواون شرایطیم ک یهو بی چیز شدیم

انگار دنیا خاکستری شده البته یکم خداروشکر بهترشده ولی بشدت از آینده میترسم از اینکه دوراز جون بچه هام مریض شن بخام ببرم دکتروهزار بدبختی دیگه

خداخودش کمک کنه خیلی شرایط بدیه داریم آب میشیم

پس چرا شوهرمن شب وروز کارمیکنه بازم هیچی نداریم بااینمه قناعتخیلیم دلسوزه داشته باشه کمک میکنه یعنی ...

نه جانم اتفاقا اونایی که ندارن وکمک میکنن اونا بندگان محبوب وخاص خدا هستن ولی خب شرایط زندگی برای همه یکسان نیست بالا پایین زیاد داره مثلا دوتا بردار که ازیک پدرومادرن وسهم الارث مساوی گرفتن ولی یکی باارامش وخوشبختی زندگی میکنه یکیم روزوشبش نمیدونه چجوری سرکنه همش دم ازبدبختی ونداری میزنه .

زندگی الان برای قشر متوسط سخت شده

در واقع طبقه متوسط که جامعه بزرکی رو تشکیل میدادند و نخبگان، اندیشمندا، تاثیر گذاران جامعه از این قشر بودند به دو سه درجه پایین تر نزول کردند

بدترین چیز برای یک جامعه از بین رفتن طبقه متوسط اون جامعه هست چون اونها هستن که بستر خیلی از فعالیت ها و اتفاقات جامعه رو فراهم  میکردند.

ماالان تواون شرایطیم ک یهو بی چیز شدیمانگار دنیا خاکستری شده البته یکم خداروشکر بهترشده ولی بشدت از ...

الهی عزیزم خدا بزرگه انشالله که همه چیز به سهل و آسانی درست میشه براتون هیچ وقت تو شرایط سخت قرار نگیرید 

خودت هم بلندشو این روزا با یک شغل نمیشه زندگی کرد 

یکاری خودت دست و پا کن حداقل نیازهای ضروری بتونی 

با حقوق خودت فراهم کنی 

نه جانم اتفاقا اونایی که ندارن وکمک میکنن اونا بندگان محبوب وخاص خدا هستن ولی خب شرایط زندگی برای هم ...

رفتم مرغ فروشی یه خانومه اومد اسکلت مرغ بخره ک پول اونم نداشت دوتا مرغ گرفته بودم یکیشو دادم بهش یه بنده خدایی کارندشت تازه ازدواج کرده بود شوهرم براش کارجور کرد 

برای کسی ک محتاج بود پول فرستادم 

از بداز اینا ک درمدت یکماه اتفاق افتاده بود یهوورق برگشت وشدیم بدبخترین