2777
2789
عنوان

جاریم با حوله اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2392 بازدید | 106 پست
خب م فقط این قضیه رو دیدیم تو زندگیشون وگرنه هیچ شناختی نداریم ک نه نسبت به اسی و نه جاریشون به نظرم ...

دقیقا منم همینو میگم 

مثلا اومده میگه توام مثل جاریم بی بند و باری دفاع از این خانم بی معنیه 

به هر حال من نظری ندارم خدا کمکشون کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دو ساله نامزدم

خب باش... زیاد که نیست... من 21 ساله ازدواج کردم هر بار با یه پدیده جدید روبرو میشم... واقعا بهت نصیحت میکنم برای اینکه آدم بد خانواده شوهرت نشی اصلا اینقدر حساس نباش یه خورده سیاست بخرج بده

دقیقا منم همینو میگم مثلا اومده میگه توام مثل جاریم بی بند و باری دفاع از این خانم بی معنیه به هر حا ...

شمایی ک میگی تهمت نزن شما خودت چطور تهمت حسادت و رقابت و داشتن وسواس فکری و انگ مریض بودن بهم میزنی؟ میشه از تاپیکم بری بیرون؟ خواهش میکنم🙏 انرژی منفیتون بشدت بالاست

اونو خدا میدونه و خدا خودش جواب شمارو بده من ک نمیگذرم ولی دلمم نمیاد نفرین کنم برو عزیزم برو ایشالل ...

من میدونم تو دلتون چی میگذره اینقد خودت خوبی که دلت نمیاد یکی رو متهم به بدی کنی ولی میگم نکن گاهی اوقات هم بدبین شو گاهی اوقات هم به آدم ها شک کن خودم از این اخلاقم ضربه خوردم شماهم سعی کن گاهی اوقات نیمه خالی لیوان رو ببین همیشه هم نیمه پر لیوان رو نبینیم واسه خودمون بهتره

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
اره

زیاد فکرتو درگیرش نکن 

باور کن منم بارها شده خانواده شوهرم غیر از مرداشون 

با حوله تنپوش دیدن 

بخدا نه منظوری دارم نه چیزی 

لااقل یه نیم ساعت با حوله هستم بعد لباس میپوشم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
شمایی ک میگی تهمت نزن شما خودت چطور تهمت حسادت و رقابت و داشتن وسواس فکری و انگ مریض بودن بهم میزنی؟ ...

اینکه تاپیک خودت دارای انرژی منفی هست رو نمیبینی !!!!!!!!

من علاقه ای به موندن تو تاپیک شمارو ندارم ولی یاد بگیر تاپیک میزنی جنبه نظر مخالف رو داشته باشی قرار نیست همه موافق شما باشن 

من میدونم تو دلتون چی میگذره اینقد خودت خوبی که دلت نمیاد یکی رو متهم به بدی کنی ولی میگم نکن گاهی ا ...

شایدم زخم نخوردم هنوز نمیدونم ولی خیلی از قضاوت کردن میترسم ضربه اینو بد خوردم بخاطر همون میگم اول اطمینان حاصل کن اگر خدایی نکرده واقعیت داشت کلا قطعش کن ولی از دل و قصد و غرض ادما اطلاعی نداریم با یه قضاوت خودمون تو شرایطش قرار میگیریم 

بعضیا واقعا مشکل روحی روانی دارن .مثلا حالا استارتر یه دغدغه ای داره تاپیک میزنه دیگه نیاز نیست آنقدر بهش بتوپید که تو بدبینی ،تاپیکت فلانه و ....

بابا خوشت نمیاد یا تکراریه برو بیرون اصلا نیازی نیست انقدر بخودت فشار بیاری ،

یه نظر کوتاه میدی و میری تمام

حالا هی بیا یقشو بگیر و سعی کن به زور نظرتو بهش تحمیل کنی

...

من اصلا به اینکه جاری قصد و غرضی داشته یا نداشته کاری ندارم اسی ..چون نمیخوام الکی اون بنده خدا و قضاوت کنم خدا از دل ایشون و همه خودش خبر داره ..حوله هم پوشیده هستش ولی کلا با اینکه میدونست هربار همسرتون در رو باز میکنه کار درستی نیست ..یعنی این نظر من هستش من خودم واقعا شرمم میشه 

بقول معروف هر لباسی مخصوص جایی هست برای یه خانم قشنگ نیست بخواد با حوله بره جلوی یه مرد این نظر من بود ما زنها باید برای خودمون همه جوره ارزش قائل باشیم چه پوشش چه صحبت کردن،شما هم فکر بد نکن راجع بهش ممکنه کلا سیستم این جاری همینجوری باشه خوشت نمیاد ازش باهاش صمیمی نشو عزیزم و گرم نگیر 

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
بعضیا واقعا مشکل روحی روانی دارن .مثلا حالا استارتر یه دغدغه ای داره تاپیک میزنه دیگه نیاز نیست آنقد ...

اصلا هم منظورتون کاربر lawyet نیست🤣🤣🤣

کاش فقط میگف بد بین بهم میگ حسادت میکنی با جاریت رقابت داری وسواس فکری داری مریضی بعد میاد میگ تهمت نزن😑😑😑 حس میکنم نیاز ب بستری شدن داره

فقط یه کسی ک مشکل روحی روانی داره میتونه اینجوری باشه و سعی کنه خودشو خوب جلوه بده

من اصلا به اینکه جاری قصد و غرضی داشته یا نداشته کاری ندارم اسی ..چون نمیخوام الکی اون بنده خدا و قض ...

همین طوره عزیزم من همیشه نظرم اینه ما خانما باید واس خودمون ارزش قائل بشیم بعد ی سریا میان میگن بد بینی اوکی من بدبینم ک با حوله اومده جلو در  اینکه جلو برادرشوهر با تاپ و موباز بگردی رو هم کاری ندارم ولی اگ بگم جوری لباس میپوشه ک بند سوتینش مشخصه و رنگش هم معلومه بازم بدبینم؟😂

همین طوره عزیزم من همیشه نظرم اینه ما خانما باید واس خودمون ارزش قائل بشیم بعد ی سریا میان میگن بد ب ...

نه اسی جان بدبینی نیست ،شما خوشت نمیاد ایشون جلوی همسرت با این وضع باشه 

تنها راهش هم اینه که باهاش زیاد در ارتباط نباشی چون مطمئنا جاری بخاطر شما پوشش و رفتارش رو تغییر نمیده ..هرسم نخور موفق باشی 😊

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
ی بار با نامزدم اومدن دنبالم جلو نشسته بود حتی دید من از خونه اومدم بیرون بازم پیاده نشد تو کل مسیر ...

خاک ۲ عالم به سرش زنیکه عقده‌ای

این بدبخت عقده جلب توجه داره هیچکی ادم حسابش نکرده تو بچگیش... محل سگ بهش نده

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°