2777
2789
عنوان

جاریم با حوله اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2483 بازدید | 106 پست
تا جایی که می‌دونم حوله تن پوش کاملا بدنو میپوشونه از گردن تا ساق پا

بله شما درست میگی ولی فرض کن من لخت بشم یه چادر سر کنم برم بیرون چادر همه جا رو میپوشونه ولی فرض کن یه گوشش بره کنار حالا حوله هم درسته میپوشونه بدن رو ولی مناسب نیس دیگ اینو که قبول دارید

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا خب مگه جاییش معلوم بود

ببین عزیزم من خیلی از سخت گیریای مربوط به حجاب رو قبول نداررم. حجابم معمولیه اما همیشه هست. ولی حوله تنپوش خو به خود مفهوم برهنگی رو به ذهن مردا منتقل می کنه. من که اگه خونه آتیش گرفته باشه ترجیح میدم بسوزم و با حوله حمام نیام بیرون

چکارای دیگه ای میکرده مثلا؟

ی بار با نامزدم اومدن دنبالم جلو نشسته بود حتی دید من از خونه اومدم بیرون بازم پیاده نشد تو کل مسیر با نامزدم حرف زد با من حرف نزد‌. ی بارم گف من و محمد( تصمیم گرفتیم فیلم قهوه تلخ رو ببینیم) حالا نامزدم گف اصن قضیه این جوری نبوده جاریم گفته من قهوه تلخ رو ریختم تو فلش نامزدم بهش گفته دیدی تموم شد فلشو بده منم ببینم

خلاصه اوایل رفتار سمی زیاد داشت تا اینکه من و نامزدم چن بار ب اختلاف خوردیم این دید ما دعوامون شده دلش خنک شد آروم گرفت

یعنی جدا اوناییکه میگن حوله تن پوش بدنو میپوشونه حس روشنفکری دارن؟!؟؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟؟؟!!!!!!

جدا به فرهنگ خانوادشون و عادی بودن بعضی رفتارا تو هر خانواده ای توجه ندارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا همه رو با دید خودتون قضاوت میکنین و میسنجین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما قطعا یه فکری به حال خودت کن وسواس فکری داری و بعدها خودت اذیت میشی باید بدونی ایشون تو فرهنگ خان ...

شما هم مث جاری هستی لابد شما هم سعی کن مث ایشون نباشی چون ایشون حیا و عفت رو قورت داده و مردم راجب این افراد نظر خوبی ندارن

ی بار با نامزدم اومدن دنبالم جلو نشسته بود حتی دید من از خونه اومدم بیرون بازم پیاده نشد تو کل مسیر ...

خودت هم بدت نمیاد با این جاری به سوتفاهم بخوری.... خب گفته قهوه تلخ رو ببنیم نه لزوما با هم ببینند... دیدت نسبت بهش بده دائم تو سوتفاهمی

ی بار با نامزدم اومدن دنبالم جلو نشسته بود حتی دید من از خونه اومدم بیرون بازم پیاده نشد تو کل مسیر ...

رسما یه بیشعوره 

به برادر شوهرت گفتی

من باشم میگم بیشتر مراقب رفتارای زنت باش

تو چرا آخه بزاری کنار شوهرت بشینه🔪🔪🔪🔪🔪

اون شعورش نکشید تو هم جلوش بیشعور باش بگو بیا پایین دیگ 

که فک کنه منتظر بودی بیاد پایین

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨