2777
2789
عنوان

این تاپیک نونوا چی بود من دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 63 پست

اینجور دخترا به هیجا نمیرسن،من وقتی با همسرم دوست شدم اصلا ماشین نداشت یه دانشجو معمولی بود،الان شرکت خودشو داره یه ماشین خارجی خوب داره،همه ی اینارو کنار هم بدست اوردیم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم ذهن و فکر استارتر اون تاپیک «گدا و فقیر» بوده.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

نه ببین عزیزم کسی که ماشین ایرانی داره گداس

ولی خودش بخاطر درامد پسره که ماهی 40 تومن هست میخواد بدون هیچ شناختی ازدواج کنه و تاریخ عقدشم مشخص کردن

تازه به گفته خودش کیس بهتر از این دیگه پیدا نمیشه براش

کاملا مشخصه کی گداس🤫

و استخوان هایی که آلوده به امیدند...

خانمها 

اینجور حرف نزنید 

اونم طفلی محیط زندگیش خانوادگیش بسته بوده 

در ضمن سنش هم خیلی پایین بود در حد خودش هر چی به ذهنش میومد میگفت 

انتظار ندارید که عین یه خانم عاقل و بالغ حرف بزنه که 

سنی نداشت طفلی 

ولی شماها عاقل باشید اینجور حرف نزنید با توهین

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
مگه شما دختر نیستی؟ چرا اینجا اکثرا از این استیکر استفاده می کنن؟ مگه دخترش چشه؟ نکنه پسری؟

فکر نمی کنم ایموجی دختر و پسرش تفاوتی داشته باشه... نمی دونم چرا اینجا بعضی افراد به همه شک دارند و میخوان مچ هم رو بگیرند.. خیلی ها اینجا منو میشناسن و بارها از ازدواجم و عشق و زندگی مشترکم گفتم و به دیگران مشاوره دادم

الکی می خواد پر بازدید بشه من ارشد پرستاری دارم استخدام رسمی ام شش ماهه می‌خوام گوشی ام رو عوض کنم نمی تونم هنوز از پولش یه ملیونم جور نشده اینقدر خرجای دیگه که واجب تره هست تازه گوشی الآنم مال زمان دانشجویی ام هست یعنی هفت سال پیش

بعد یه چیز عجیبی که گفته اینه که میخواد با طرف ازدواج کنه حتی سن خواستگار رو دقیق نمیدونه و در واقع ...

دقیقا فقط خداروشکر اسم‌شهره رو نگفت ابرو شهر طفلی هم بره