2777
2789

یکی از فامیلامون پولامون کشیده بالا عموم هم هست هیچ راهی دستمون بند نیست متاسفانه گاهی خوب میشه باهامون یهو بد میشه چه دعایی بخونم دلش نرم شه حق ما رو بدع

بزرگترین دین انسانیته ❤️عیسی مسیح:دشمن خود را همانند دوستت دوست بدار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قانونی اقدام کنید چرا زور ظالم رو قبول میکنین

حق با شماست 

زیر بار ظلم رفتن خودش گناه است 

مگر اینکه چاره ای نباشد.

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

قانونی اقدام کنید چرا زور ظالم رو قبول میکنین

خدا لعنتش کنه خیلی سیاست داره ما سادگی کردیم دستمون بسته اس

خب توضیح بده اگر راه قانونی داشته باشه بهت میگم

سه دنگ مغازه ما خریدیم 6سال پیش قیمتش 200میلیون بود ما 150میلیونش رو دادیم عموم گفت من برای کمک به شما 50میدم اصلا پولی نمی‌خوام پدر من ذوق زده شد گفت بخر بزن به نام خودت بعدا بزن به نام من و 150میلیونو داد به عموم عموم هم خریدش 

بعد یکی دیگه از عمو هام 6سال رفت توی مغازه کار کرد و هزارتومان پول بهمون نداد بابام هم کاهلی کرد و حالا همون عموی دیگه م که رفته کار کرده پول نمی‌ده ما هم مغازه به ناممون نیست که بخوایم بریم مطالبه کنیم ازش 

اون عموم هم که سهممون رو زدیم به نامش برامون بدهکاری جعلی ساخته و گفته این سه دنگ رو جای بدهیش برمیداره:))))

سه دنگ مغازه ما خریدیم 6سال پیش قیمتش 200میلیون بود ما 150میلیونش رو دادیم عموم گفت من برای کمک به ش ...

برای 150 تومن ک پرداختین هیچ مدرکی یا دستنوشتی یا شاهدی ندارین ؟؟؟

بدهی جعلی دقیقا چجوری بوده ؟

برای 150 تومن ک پرداختین هیچ مدرکی یا دستنوشتی یا شاهدی ندارین ؟؟؟بدهی جعلی دقیقا چجوری بوده ؟

راستش نمی‌دونم که مدرکی باشه یا نه اماخب پدرم پول زده به حسابش 

چون پدرم و عموم با هم کلی خرید و فروش داشتن و پدرم اصلا حساب کتاب نمی‌کرد می‌گفت داداشمه مثلا یهو بار می‌خرید پول میزد به حسابش اون پول میزد به حساب این و خب برای عموم کاری ندارع بگه که این پولی که پدرم زده طلب حسابش بوده 

بعد پدرم بعدش ۵۰میلیون ازش قرض گرفت گفت به جاش برات کار میکنم و رفت پیشش کار کرد حالا اون همون ۵۰تومنو هم جزو بدهی حساب کرده برامون بدهی بالا آورده که ما بگیم وای چقدر بهش بدهکاریم 

بنظر شما چه مدرکی داریم اثبات کنیم 

راستی اینم بگم من بابام حمایت می‌کرد از عموم براش بار ارزون میخرید سود نمی‌گرفت ازش اصلا مکتوب نمی‌کرد

ولی اون نه تنها همه چیو نوشته بلکه حساب نکرده که بابام براش کار می‌کرده