2777
2789
عنوان

پسر یک سالم خیلی اذیتم میکنه خسته شدم 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بابا تا صبح دو سه بار شیر میخوره

عزیزم مشکلت همینه شب تا صب شیر میدی بچه روزم سیره چیز نمیخوره و اویزونه خودتم خسته و کلافه

دوقلوهای من هم سن بچه شمان ۱۰ میخوابن تا ۷ و ۸

بیدار میشن صبحونه میخورن بعدش شیر میدم ..کلا شیر خوردنشون نظم داره

بچه اولمم شیرمادر میخورد اونم یکسالگی از شیر شب گرفتم راحت شدم

اگه درد دل کردی که هیچی

اما اگه دنبال راه حلی بهت گفتم راهشو

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
اره اب خیلی دوس داره میترسم سرما بخوره وگرنه با اب خیلی سرگرم میشه

وقتی خونه گرم هس دوتا کاسه ی پلاستیکی بده دستش تا آب بازی کنه .یه سینی یاپلاستیک هم زیرشون ک فرش خیس نشه دیگ شلوارشون خیس میشه بعدش عوض کن 

عزیزم مشکلت همینه شب تا صب شیر میدی بچه روزم سیره چیز نمیخوره و اویزونه خودتم خسته و کلافهدوقلوهای م ...

شیر شب  ک میگیرین بچه شب گرسنه نمیشه ؟؟؟

والا منک از شیر گرفتمش هنوزم شب پا میشع بهش شیرگاو میدم 

شیر شب ک میگیرین بچه شب گرسنه نمیشه ؟؟؟والا منک از شیر گرفتمش هنوزم شب پا میشع بهش شیرگاو میدم

خب عزیزم اشتباه میکنی که نصف شب شیر گاو میدی هم دندونس خراب میشه هم صبحونه درست نمیخوره

بچه های من شب ۲۴۰تا شیر خشک میخورن تخت میخوابن تا صبح

صبحم یکساعت یا نیم ساعت بعد بیداری صبحانه یک ساعت بعدش شیر 

خب عزیزم اشتباه میکنی که نصف شب شیر گاو میدی هم دندونس خراب میشه هم صبحونه درست نمیخورهبچه های من شب ...

شب هم اول خواب ۱۵۰ تا شیر گاو بهش میدم چهار ساعت بعد بیداره .

دندوناشم خرابه قبل اینک شیرگاو شروع کنم .از قطره های آهن زرد شده و میپاشه 

خب عزیزم اشتباه میکنی که نصف شب شیر گاو میدی هم دندونس خراب میشه هم صبحونه درست نمیخورهبچه های من شب ...

بچه های شما دندوناشون از قطره ها مشکلی پیش نیومده

مسواک چی میزارن بزنی یان 

بچه ی من دهنشو سفت میگیره

شب هم اول خواب ۱۵۰ تا شیر گاو بهش میدم چهار ساعت بعد بیداره .دندوناشم خرابه قبل اینک شیرگاو شروع کنم ...

من قطره اهن لیپوزفر میدم که دندونو خراب نمیکنه البته جنس دندونم مهمه

شیر ۱۵۰ تا خیلی کمه یعی کن بیشتر بدی من اوایل یه ساعت مونده به خوابیدنش این ۲۴۰ تا رو میدادم...الان که دیگه عادت کردن

ببین بچت میگی سر چهارساعت بیدار  میشه چون بدنش تنظیم سده تو باید تنظیماتشو عوض کنی از گرسنگی پا نمیشه 

باید بیدار شد شیر ندی یا کم بهش بدی یا اب بدی رو پا بخوابونی...کلی روش داره قطع شیر شب

کلیم فایده داره بعد ببین با چه اشتهایی صبحونه میخوره

بچه های شما دندوناشون از قطره ها مشکلی پیش نیومدهمسواک چی میزارن بزنی یان بچه ی من دهنشو سفت میگیره

نه من مسواک نمیزنم اصلا برای پسر اولمم سخت نگرفتم الان ۶ سالشه  پوسیدگیش خیلی کمه

اینا که چیزی بین دندوناشون نمیمونه یکم اب بدی تمیز میشه

من قطره اهن لیپوزفر میدم که دندونو خراب نمیکنه البته جنس دندونم مهمهشیر ۱۵۰ تا خیلی کمه یعی کن بیشتر ...

خیلی ممندن ک جواب دادین 

قطره ک لیپوزوفر اول دادن لک افتاد بعد فروفروت دادم دکتر گفت لک نمیفته اینا رنگ دندونو زرد کرد