2777
2789
عنوان

آبروم پیش خانواده شوهرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 24 پست

یعنی چی ب هم بزنم؟!!!!!!!!!

خیلی وقتا ممکنه کسی ضعف بره

از خستگی و استرس و.....

تازه ممکنه کسی خودش بگه استرس ندارم... اما شواهر حاکی از استرس زیاد طرف هست

شوهرت رو بچشب و خوش باش

فکرتو درگیر نکن و آرامش خودتو حفظ کن

این روزها میگذره و برنمیگرده....پس لذت ببر

به جا اینکه حالت بد شده ناز کنی خودت رو ضایع میکنی؟ حالا گیر نده میره تو ذهنش تقی به توقی بخوره میگه از اول اینطور بودی. بذار از ذهنش بیاد بیرون. ناز کن. بگو وای استرس داشتم وای ذوق داشتم و... 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چقد حقیر کردی خودتو،یعنی چی پشیمون نشدی،باورم نمیشه یه دختر انقد خودشو کوچیک بدونه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

من زن داداش وسطیم یهو شب عقد غش کرد بردیمش دکتر وپیگیری اینا چندروز هممون استرسش وداشتیم ونگرانش بودیم مامانم هی براش اسپند دود میکرد میگفت چشمش زدن اخرشم فهمیدیم قلبش نارسایی داره وحتی عمل هم کرده ولی هیچکدوم ما خبر نداشتیم حتی زمانی که داداشم میبردش دکتر اون میگفت نمیدونم چمه اولین بارمه ولی بعدها پرونده های پزشکیش اینا همه رو شد برامون پس یعنی باید بهم میزدیم؟؟؟اتفاقا بیشترهم هواشو داشتیم اصلا هم ب روی خودش وخونوادش نیوردیم الانم خداروشکر بارداره خیلی هم حالش خوبه تمام درماناش رفته