2777
2789
عنوان

شوهر چینی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3506 بازدید | 189 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم شهرش؟ اسم خیابونتون چیه؟ یکی از آشناهای دور ما هم اونجا زندگی میکنه

شما آدرس خونتون رو اینجا منتشر میکنید که من بکنم عزیزم؟ کدوم کوچه و طبقه چند زندگی میکنید؟ لطف کنید لوکیشن هم برام ارسال کنید که راحت تر پیداتون کنم

کدوم شهرش؟ اسم خیابونتون چیه؟ یکی از آشناهای دور ما هم اونجا زندگی میکنه

متاسفانه آدم های حسود تو دنیا زیادن

امید وارم هر کس از زندگی که داره لذت ببره و راضی باشه و ناشکری نکنه و از خدا بترسه

و با بقیه خوب رفتار کنه

آخرشو یادت رفت بنویسی که توی خواب زندگیت اینجوری بود ولی یهو از خواب پریدی 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

نه به خدا ، اینقدر برام عادی شده که بعضی وقت ها بیخودی به زندگی غر میزنم ، بهش میگم از دکوراسیون خون ...

میدونی بنده خدا اینهمه کار میکنه خسته میشه خوابش میبره طبیعیه!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

شما آدرس خونتون رو اینجا منتشر میکنید که من بکنم عزیزم؟ کدوم کوچه و طبقه چند زندگی میکنید؟ لطف کنید ...

نگفتیم لوکیشن بده چرا شلوغش می‌کنی 

گفتیم عکس از خودت و خودش بده برای اثبات وگرنه تاپیکت دروغ و سرکاری هست و گزارش میقولی

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫