2777
2789
عنوان

کسی از من خوشش نمیاد بهم فحش میدن🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب من نمیتونم میگم من اصلا باهاشون کاری ندارم ولی اونا کرم دارن

خب وقتی اذیتت می کنن بهشون بگو این رفتارشون باعث ناراحتی ووعصبانیتت میشه حق ندارن بهت فحش بدن . اگه تکرار کردن به معلمی کسی بگو و اگه ادامه دار بود مث خودشون رفتار کن ادب شن 

اینکه میگی نمی تونم برام قابل هضم نیست یا نتون همچنان تحقیر شو یا چند بار جسارت به خرج بده و باهاشون مقابله کن 

جواب بده تا جواب ندی همینه اوضاعت نهایتش میزننت ک بعد به جرم حمله بهت پدرشونو در میاری و از تحصیل تعلیق میشن یا اخراج موقت یا نهایت میرن یه مدرسه دیگه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
ی دختر تو مدرسه ماهم اینجوریه همه به خاطر ظاهر و چاقیش اینجورین باهاش همه حتی معلمان و اینا ولی من ه ...

بهترین کار رو میکنی:)

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

اگع ی بار قهویی شوند کنی دیگه جرات ندارن چیزی بگن

من هیچ دوستی رو ندارم اونا خیلی وحشین زورم بهشون نمیرسه کسی نیست ازم دفاع کنه وسط دعوا هم گریم بگیره احتمالش خیلی زیاده:)

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

من هیچ دوستی رو ندارم اونا خیلی وحشین زورم بهشون نمیرسه کسی نیست ازم دفاع کنه وسط دعوا هم گریم بگیره ...

به مدیر بگو اگه اینسری چیزی بهت گفتن مگه شهر هرته هرکی هر کاری هاست بکنه منم یادمه ابتدای اینجوری بودم ی بار سرشون داد زدم آخر سال همچنان اومدن باهام رفیق شدن😂

به مدیر بگو اگه اینسری چیزی بهت گفتن مگه شهر هرته هرکی هر کاری هاست بکنه منم یادمه ابتدای اینجوری بو ...

مدرسه نیست که دیوونه خونست هیچ کسی معاونی محل نمیده بیخیالن 

شتید بخاط سامتیت فک‌میکنن بی زبونی ازت سواستفاده میکنن فک‌میکنن ضعیفی

برام مهم نیست میریزم تو خودم🙂