ببخشید ولی نیاز دارم 😭 با اجازه اسی عزیزم ، دوستان اگر میشه یه صلوات بفرستید امتحان مهمی دارم که خیلی هم استرس دارم براش ،دعا کنید اگر فرستادین لایک کنید خدا خیرتون بده الهی🤝🏻🤍🌼
این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به مادر شوهرت بگو بچه ام بدنیا بیاد نمیتونم از پس کارهای پسرت بر بیام لطفا براش خوابگاه بگیرید
صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
یعنی اگر نری به پدر مادرت نگی اونا همنیان حرف نزن دیگه اسمتم نمیگیرما😅 از شوخی گذشته قدر خودمونو بیایینیکم بدونیم به حق و حقوق خودمون احترام بذاریم قشنگ به پدر مادرت بگو با شوهرت حرف بزنن بگن بعدشم برو دکتر بگو دکتر استراحت مطلق داده
برادری پدری کسی نداری بیاد بگه ما غیرتمون اجازه نمیده شما با دخترمون تنهایی
یه جوری بیرونش کنن
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
اصلا کارشون درست نیست واقعااا حق داری اما فکر کن داداشته واقعا دوسش داشته باش.یا ام آروم با شوهرت حرف بزن بگو مسخوام توخونه خودم راحت باشم .دعوانکن اصلا
خیلی محترمانه بزنگ بزن بگو من باردارم نمیتونم به فلانی رسیدگی کنم
بعضی وقتا حالم بده نمیتونم حتی راه بدم
شرایطشو ندارم یه فکرکنید
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘