2777
2789

دیگ دارم چل میشممم..برادرشوهرم چون خونشون تو روستاس مادر....فرستادتش ور دل من..ینی زاضی نشدن براش سرویس بگیرن یا خوابگاع بگیرن بفرستنش شهر بغل خودشون..۱۶سالشه..منم باردارم باور کنید از بوی سیگار دارم خفه میشم..بشدت پرو بدغذا کثیف و شلخته..تازه دوسال ازدواج کردم بیاین مبلامو ببینید دراز میکشع رو مبلا..بعضیا گفتن باهاش دوست باش گفتم بذار امتحان کنم ینی مغزمو میخوره از بس زر میرنه مثلا با گوشی حرف میزنم هی صدا درمیاره.باهاش بد باشم لج میکنه..شوهرممم ک اصلا نمیشه باهاش حرف زد فقط بگم داداشت یه دعوایی میکنه بیا و ببین..چ کنم؟محض رضای خدا کمکم کنید..پتوشم حتی جم نمیکنه

خدایا شکرت.

ببخشید ولی نیاز دارم 😭 با اجازه اسی عزیزم ، دوستان اگر میشه یه صلوات بفرستید امتحان مهمی دارم که خیلی هم استرس دارم براش ،دعا کنید اگر فرستادین لایک کنید خدا خیرتون بده الهی🤝🏻🤍🌼

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مادر شوهرت بگو بچه ام بدنیا بیاد نمیتونم از پس کارهای پسرت بر بیام لطفا براش خوابگاه بگیرید

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

تو رو یادمه قبلا هم راجبش گفتی.

متاسفانه  این پسر جا خوش کرده هیچ جوره ازین خونه نمی ره مگر با دعوای بزرگ... که اونم باز خودت آسیب میبینی.

یه مدت مظلوم بازی درار برا شوهرت مثلا گوشه گیر بشو ... بلکه شاید شوهرت دلش سوخت.

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

یعنی اگر نری به پدر مادرت نگی اونا هم‌نیان حرف نزن دیگه اسمتم نمیگیرما😅 از شوخی گذشته قدر خودمونو بیایین‌یکم ‌بدونیم به حق و حقوق خودمون احترام بذاریم قشنگ به پدر مادرت بگو با شوهرت حرف بزنن بگن بعدشم برو دکتر بگو دکتر استراحت مطلق داده 

بفرس بره خوب 

برادری پدری کسی نداری بیاد بگه ما غیرتمون اجازه نمیده شما با دخترمون تنهایی 

یه جوری بیرونش کنن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

اصلا کارشون درست نیست واقعااا حق داری اما فکر کن داداشته واقعا دوسش داشته باش.یا ام آروم با شوهرت حرف بزن بگو مسخوام توخونه خودم راحت باشم .دعوانکن اصلا

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی

با شوهرت منطقی صحبت کن

بگو بوی سیگار برای جنین ضرر داره

با دکترتم همانگ کن ب شوهرت بگه دور از جونت وضعیتت یکمی خوب نیس و باید استراحت کنی

یه ماه فیلم بازی کن تا سیگار کشید بدو جلو شوهرت توالت عق بزن خودتو بزن ب حال بدی

اگر افقه کرد که هیچ

نکرد دعوا اساسی کن

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

اگ‌میخای از من عبرت بگیری بزار بهت بگم من برادرشوعرم رو آوردم پیش خودم رف سرکار . پول درآورد شددددیددد ینی بعدازخدمتش اومد پی شما سرکار پختم شستم رفتم جاروبرقی و لباسشویی نداشتم بادست لباسم میشینم سردلسوزی بم میگف تومواد غذایی بیار قرضی من باحقوقم پولشو میدم. بعد از چندماه کارکردن   ن خودش پول داد  ن مادرش ک قول داد مواد غذایی بفرسته برامون ک داریم نگهداریش میکنیم  منم شدم اون موقع وسایلمو بفروشم از بی پولی ک‌بتونم قرضارو بدم تهشم هرجا نشست گف من سیب زمینی هروز بش میدادم    

رودربایستی رو بزار کنار 

خیلی محترمانه بزنگ بزن بگو  من باردارم نمیتونم به فلانی رسیدگی کنم 

بعضی وقتا حالم بده   نمیتونم  حتی راه بدم 

شرایطشو ندارم  یه فکرکنید 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘