2777
2789
عنوان

استرس شدید دارم از اینکه بابام بفهمه توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 24 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=367517579]16[/QUOTEتو رو خدا خودتون رو جای پدر و مادرتون بذارید. دختر ۱۶ سالت اگه سیگار بکشه ...

میدونم اشتباهه و کار حماقتیه ولی نمیشه ترکش کنم 3 هفته بود نکشیدم که امروز زد به سرم 

دقیقه پارسال بود دی ماه که رفیقان منو به این کار عادت دادن و دیگه نتونستم ترکش کنم

خاک بر سر اون رفیق که اسمش از صدتا دشمن بدتره کاش عاقل بودی کاش واقعا ناراحتم نمی‌دونم چی بهت بگم

این چ حرفیه بی ادب خدا کنه نفهمه خیلی زیاد ساییده شدم امسال که حتی تن به نامزدی هم دادم کافیه

گیریم که بابات متوجه نشه که دیر یا زود می‌فهمه ولی به عاقبت کارت فکر کن به آسیبی که به بدنت و روانت میزنی فکر کن دختر جان کاره خوبی نمیکنی

میدونم اشتباهه و کار حماقتیه ولی نمیشه ترکش کنم 3 هفته بود نکشیدم که امروز زد به سرم

من بودم دق می کردم. اصلا کار درستی نمی کنی. بخدا دنیا دارمکافاته. اذیت کنی اذیت می شی

منم ناراحتم

خودتو نجات بده قبل از اینکه بیشتر تو این مرداب دست و پا بزنی که بعدا بگی خداروشکر زودتر خودمو نجات دادم وگرنه خیلی وحشتناک تر میشد. امیدوارم بفهمی کجایی و چیکار داری می‌کنی امیدوارم بفهمی زندگی چیا داره و تو خودتو از همین الان ازشون محروم کردی

چقد بدم میاد از کسایی که وسط تاپیک یه نفر میان پارازیت میندازن

وای عزیزم شرمنده تون ببخشید من عذر خواهم از شما و استارتر و بقیه کاربران 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖