ما 7 و نیم امتحانمون شروع میشه من 7 از خونه اومدم بیرون گفتم ی سیگار بکشم قبلاً هم بابات این کارم لو رفتم بعد بابام اومده از خواهرم پرسیده که ساعت چند رفتم بیرون از خونه میترسم بره از مدرسه بپرسه ساعت چند امتحان شروع شده و بفهمه من زودتر اومدم بیرون خیلی برام بد میشه تو تایپکای قبلی گفتم بابام فهمیدن سیگار میکشم خیلی باهام بد شده درسم به زور میزاره بخونم چیکار کنم وای
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خودتو نجات بده قبل از اینکه بیشتر تو این مرداب دست و پا بزنی که بعدا بگی خداروشکر زودتر خودمو نجات دادم وگرنه خیلی وحشتناک تر میشد. امیدوارم بفهمی کجایی و چیکار داری میکنی امیدوارم بفهمی زندگی چیا داره و تو خودتو از همین الان ازشون محروم کردی