2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل توی سن سی و پنج سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 35 پست

بستگی به شرایط خودت داره . چقدر علاقه و پشتکار داری ، چقدر حمایت خانوادت رو داری ، میتونی برنامه ریزی کنی که به همه کارا برسی با هم یا نه ؟ چون وقتی آدم یه چیزی رو از ته دلش بخواد ، حاضره همه جور سختی رو براش تحمل کنه 

در ضمن برای موفق شدن توی رشته وکالت پر رو بودن و سر و زبون داشتن هم خیلی مهمه . چون بالاخره معمولا وکیلا همیشه وسط دعوا هستن دیگه ، اینکه اگه یکی عصبی شد صداش رو برد بالا براتون شما یهو هول نکنی غش کنی بیفتی اون وسط 

اگه همه اینا رو داری ، نه دیر نشده ، برو دنبالش 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیپلم انسانی دارممیخوام پیام نور بدون کنکور ثبت نام کنم

نخونده هم قبولی خب

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

سی و پنج سنی نیست یکیو میشناسم همسن شماست دوتا بچه هم‌داره الان داره روانشناسی میخونه میگه بعد از اینکه افسردگیم خوب شد فهمیدم دوست دارم به بقیه ادمای مثل خودم کمک کنم 

بچه هاتون چند ساله هستن. همسرتون موافقه؟؟؟ خودتون اگر انگیزه و کشش دارید برای درس خوندن که اصلا دیر ...

بچه هام یکی ده ساله یکی هم پنج سال

شوهرم یکبار مانع درس خوندنم شد الان پشیمونه میخواد جبران کنه

تا بخونه تا مدرکی بگیره تا یجای دستشو بند کنه میشه ۵۵ ساله بعد تو این سن وقت استراحته یا کار

۵۵ ساله با هزار تا آرزوی روی دل مونده خوبه 

یا یک خانوم وکیل ۵۵ ساله 

تازه عزیز ۵۵ سال سنی نیست الان تو این دوره زمونه بازم .. 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
بستگی به شرایط خودت داره . چقدر علاقه و پشتکار داری ، چقدر حمایت خانوادت رو داری ، میتونی برنامه ریز ...

علاقه که زیاد دارم فن بیانمم عالیه ، فقط یکم درونگرام که اگه بخوام وارد رشته ی حقوق بشم باید خیلی روی خودم کار کنم 

اگ نظر منو میخوای برا وکالت دیگ دیر شده تا بیای ازمون قبول شی میشه55سالت اینا تا جا بیفتی میشه65اینا ت اون سن میتونی کار وکالت انجام بدی بنظرت؟ 

برو سراغ ی رشته ای ک زودتر بتونی ب درامد برسی البته اگ درامد برات اهمیت داره اگ صرفا برا وقت گذرونی و مدرک و دونستن ی سری مسائل میخوای بخونی چرا ک ن حقوق بخون 

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
مرسی از نظر ارزشمندت، کاملا درسته عزیزم

راستی 

من خودم دانشجو هستم 

سر کلاسامون همه سنی هست 

یه خانمی هست که بچه سومش اندازه ماس

با هم دیگه میرن دانشگاه 

البته رشتشون فرق داره 

حتی اقای 60 ساله هم دیدم 

اصلا نگران نگاه اطرافیان نباشید

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

من دوستم  الان ۴۰ سالشه تقریبا ۳ سال پیش شروع کرد وکالت خوند  جالبه تو همون دوران دانشجویی ب ما ها پیام میداد کارای حقوقی داشتید به من بگید  .... رفته بود تو دفتر یکی از دوستاش  برای کارورزی ... حالا نه اینکه بگم وکالت کارای سنگین رو بکنه صرفا   کمک اون وکیله  میکرد برای اینکه کار یاد بگیره .خیلی از جنمش خوشم اومد 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736