2777
2789
عنوان

اول صبح آرزو مرگ میکنم

106 بازدید | 29 پست

تو تاپیک های قبلیم هستم شوهرم به شدت شکاکه یک ساعت پیش رفت سرکار بعد زود برگشت اومد خونه منم خواب بودم بیدارم کرد که تو دیشب رفتی تو گوشی من با روبیکا پیام به کسی دادی بخدا یه لحظه هنگ کردم به جان بچه هام من حتی رمز روبیکاشو ندارم صفحه یکی از مخاطباش زده تاریخچه پاک شد ساعت 2و39دقیقه میگه تو بهش پیام دادی دارم روانی میشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدانکنه من تو این شرایط قرار بگیرم اصلا نمیتونم ثابت کنم و بیشتر ترسم بخاطر اینه که باور نکنه اما متاسفانه فک میکنن همچین کاری کردیم و داریم می‌ترسیم 

من خودم مجردم خب یبار ک کوچیک بودم منو داداشم تا دیر وقت بیدار بودیم بعد داداشم همینجوری که بازی میکرد تو گوشی خوابش برد منم هیچ رفتم خوابیدم یهو صبح بیدار شد گفت تو رفتی تو واتساپ من؟گفتم نه بخدا اصلا به واتساپ تو چیکار دارم گفت نه میدونم تو رفتی و پروفایلمم عوض کردی😐بخدا من اصلا دست به گوشیش نزدم بهش گفتم حتما دیشب گیج خواب بودی پروفایلتو عوض کردی حالا یادت نمیاد انکار میکرد که نه تو کردی میدونم بیشتر نبینم به گوشیم دست بزنی😩😑آخر نتونستم خودمو ثابت کنم

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
وای خدانکنه من تو این شرایط قرار بگیرم اصلا نمیتونم ثابت کنم و بیشتر ترسم بخاطر اینه که باور نکنه ام ...

منم هر چی بهش گفتم من که دیشب زودتر از تو خوابیدم جان بچه هامو خوردم که من به گوشیت دست نزدم باورش نشد صدتا حرف بارم کرد کاش یه جوری بفهمه که من به گوشیش دست نزدم چون بخدا دیگه توان ندارم بحث کنم دیونم کرد 

حتما خودش اهل روابط باخانماست وقتی اقایون میبینن خانمای دیگه بهشون پامیدن به زن خودشون بی اعتمادمیشن ...

اره تا حالا صدبار خیانت کرد مچشو گرفتم حتی با زن داداشم هم بود نتونستم بخاطر بچه هام طلاق بگیرم