2777
2789
عنوان

طلای پیدا کردم کجا باید بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 106 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صاحبشو پیدا نکردم حتی آگهی هم زدم پیدا نشد ، تو خیابون پیداش کرده بودم

صاحبش اگر بعد یکماه اگهی پیدا نشد. باید موقع ک فروختیش یک سومش، برا صاحب رد مظالم بدی

طلا پیدا کردی میگی تو دیواز کم میخرن؟ مفت امده دستت معلوم نیس مال کدوم بدبختت

این کار دزدی حساب میشه . از هر جا پیدا کردی یه برگه بزن یه آگهی هم دیوار بزن صاحبش پیدا میشه . بخوری هم پس میدی !!

من با اینکه یک کیلو هم طلا بدون فاکتور میتونم بفروشم پیدا کررم دوتا انگشتر طلا سفید با نگین برلیان صاحبشو پیدا کردم پسش دادم . از خدا بخواد بهت بده . این مال مردمه

تو منطقه ای که پیدا کردی باید اگهی کنی و به مدت ۱سال قمری نگهش دارید و بعد اون هم بفروشی و خرج ایتام و فقرا کنی ...

ب طلا فروش نیاز نیس بگی پیدا کردم بگو هدیه اس برای سالها پیش و فاکتور نداره .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منم یه بار انگشتر پیدا کردم . اخر به طلا فروش اشنا فروختم . صدقه دادم به جای صاحبش

مثل دزدی که رابین هود می‌کرد 😂😂

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
خدای نکرده طلای من گم شهبه هیچ وجه راضی‌نیستم‌کسی اونو بفروشهحتی به جای من صدقه بده

وا دختر خوب پس چیکار کنن ☹️ اگه روی زمین برهم ندارن بالاخره یکی برمیداره یا حتی کنارش اشغال ها ازبین میره ....حداقل برات صدقه بدن که بهتره شاید فرصتی بشه که بیشتر و بهترشو بخری ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....