2777
2789
عنوان

طلای پیدا کردم کجا باید بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 106 پست
مآل آدمو بدزدن بعد به جاش صدقه بدن؟

بدزدن چیه اون که بحثش جداس ، وقتی روی زمین افتاده و شاید یه رهگذر باشی و هرگز به اون مسیر دیگه برنگردی، اگه ادم های خوب برندارن خیلی ها هستن ک برمیدارن و حتی به روی خودشون هم نمیارن  😂

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه باردستبندپیداکردم شوهرم نزاشت پس بدم رفت فروخت بعداصاحبش گفت هرکی پیداکرده حلالش باشه حتما احتیاج داشته فروخته .اصلاهم نمیدونستن من پیداکردم

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده
مثل دزدی که رابین هود می‌کرد 😂😂

چقدر لطف داری به من 😃

نه عزیزم به همین سادگی نیست طلا پیدا کردن من از دفتر مسائل شرعی پرسیدم گفت باید سه بار به فاصله یه ماه چهل روز اگهی بدی اون محل . توی یه پارکینگ پیدا کرده بودم اگهی دادم پیگیری هم کردم کسی پیدا نشد . بعد گفت باید یکسال صبر کنی دیگه اگر کسی سراغشو نگرفت بفروش صدقه بدهدبه نیت صاحبش . دیگه بعد یکسال همین کارو کردم فروختم گوشت و برنج و حبوبات خریدم دادم به چند تا خانواده نیازمند

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اگهی زدم پیدا نشد ، میخوام بفروشم پولشو صرف کار خیر کنم

شما نمیخاد از مال مردم حاتم بخشی کنی

از کیسه خلیفه نبخش

ب چندتا مغازه دار و کاسب مطمئن تو همون حوالی ک پیدا کردی بسپار رو دیوار مغازه شون بزنن طلا پیدا شده

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.
تو منطقه ای که پیدا کردی باید اگهی کنی و به مدت ۱سال قمری نگهش دارید و بعد اون هم بفروشی و خرج ایتام ...

البتت یکسال نیست

من مسالشو پرسیدم

خدا کنه ادم طلاش گم نشه. کم پیش میاد ادم درست ک حتی اگهی بزنه

من یه باردستبندپیداکردم شوهرم نزاشت پس بدم رفت فروخت بعداصاحبش گفت هرکی پیداکرده حلالش باشه حتما احت ...

به احتمال زیاد فهمیدن ک شما فروختین و وضع مالیتون بده. گفتن 

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …