من یه تا گوشواره پیدا کردم ، دیروز هرچی طلا فروشی بردم که بفروشم گفتن فاکتور باید داشته باشی ، اگه ببرم اتحادیه بهم فاکتوری چیزی میدن ؟؟؟ یا میتونم داخل دیوار بفروشم؟؟؟ آخه به دیوار نمیتونم اعتماد کنم و زیر قیمتم میخرن اخه تو دیوار ، چکار کنم؟؟
بدزدن چیه اون که بحثش جداس ، وقتی روی زمین افتاده و شاید یه رهگذر باشی و هرگز به اون مسیر دیگه برنگردی، اگه ادم های خوب برندارن خیلی ها هستن ک برمیدارن و حتی به روی خودشون هم نمیارن 😂
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم به همین سادگی نیست طلا پیدا کردن من از دفتر مسائل شرعی پرسیدم گفت باید سه بار به فاصله یه ماه چهل روز اگهی بدی اون محل . توی یه پارکینگ پیدا کرده بودم اگهی دادم پیگیری هم کردم کسی پیدا نشد . بعد گفت باید یکسال صبر کنی دیگه اگر کسی سراغشو نگرفت بفروش صدقه بدهدبه نیت صاحبش . دیگه بعد یکسال همین کارو کردم فروختم گوشت و برنج و حبوبات خریدم دادم به چند تا خانواده نیازمند
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من یه باردستبندپیداکردم شوهرم نزاشت پس بدم رفت فروخت بعداصاحبش گفت هرکی پیداکرده حلالش باشه حتما احت ...
به احتمال زیاد فهمیدن ک شما فروختین و وضع مالیتون بده. گفتن
جنبهی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بیتفاوتیهای ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت میگردیم. آدمهای عجیبی هستیم …