2777
2789
ببخشید چرا پلاک ر یادداشت کرد شما فروختی ؟؟ متوجه نشدم

یعنی پلیس پشت سرم بود من متوجه نشده بودم  میخواستم زنگ بزنم بیاد سرصحنه یبارمتوجه شدم دارک پلاک ماشینمومینویسه  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابااااشیر زنی شیررر زن 👌👌😁

ممنون 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم اولین بار که نصادف کردم ی 206 صفر داشتم سال 90 تازه یک ماه بود تحویل گرفته بودم مهمون داشتیم میخواستم از توی کوچه بپیچم در را مالوندم به ماشینی که اونجا پارک بود. رفتم توی خونه انقدر گریه کردم خخخخخخخخ دیگه تصادف نکردم تا اینکه ی روز بارونی توی جاده چالوس محکم خوردم توی دیوار تونل دور خودم چرخیدم وقتی وایستادم ی ماشین هم از پشت زد. خودم داغون شدم یکسال بستری بودم ماشین را هم با جرثقیل بردن و فروختم 4 میلیون به اوراقی. 

ترس داره خیلی هم ترس داره اما نباید ترس بهت غلبه کنه بعد از یکسال که سرپا شدم دوباره 206 صفر خریدم و ادامه دادم تا الان هم خداروشکر دیگه اتفاق خاصی نیفتاده. زندگی جریان داره نترس عزیزم

منم پارسال دم عید تصادف کردم ناجور اما مجدد نشستم بشین تصادف مال ماشینه

ماشینمو چند ماهه خریدم صفر کارخونه. تاالان چند باز زدم در پارکینگو اینا شوهرم هی تیکه میندازه استرس میگیرم

واااای من سکته کردم دیروز از ترس

عادیه

میگذره خوب میشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی