2777
2789
عنوان

دوس دارم مذهبی بشمممم

98 بازدید | 12 پست

یعنی مقید هستم دوست دارم حجاب کنم 

بنظرتون خوبه؟؟؟

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

چرا خوب نباشه💜

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نظر بقیه رو میخوای چیکار آخه؟!

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

حتما ک خوبه امیدوارم موفق باشی ❤️❤️

ممنونم

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

خوب نیست

عالیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

موفق باشی سعی کن نمازاتو سروقت بخونی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

چرا بد باشه؟؟ بعدشم از ما سوال نکن از خودت که میخوای تغییر کنی سوال کن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

عالیه

به نظر دیگران نگاه نکن مهم رضایت خودت و خداست :)❤️

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️