2777
2789
عنوان

شوهرتون هر روز بره خونه مادرش ناراحت نمیشین

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من تهش سالی سه بار بتونه بره خونه مامانش در عوض همه ی پنج شنبه جمعه ها خونه مامان منیم 😄

شما مجبورش میکنی؟

یا خودش نمیره

چون بعضی خانمها مشکلی ندارن

شوهر خودش نمیره

بعد همه از چشم خانومه میبینن

شما مجبورش میکنی؟یا خودش نمیرهچون بعضی خانمها مشکلی ندارنشوهر خودش نمیرهبعد همه از چشم خانومه میبینن

راهمون‌دوره و جفتمون‌شاغلیم‌ خودشم انگار زیاد وابسته نیست اگه مثلا دو روز تعطیل رسمی باشه میگه دوروزم‌مرخصی بگیر بریم مسافرت حرفی از خونه مادرش نمیزنه 

من دو هفته ای یکبار میرم خونه مامانم اون هر روز. حتی با وجود این تلفنی هم چند بار باهم صحبت میکنن. م ...

عزیز دلم میدونم 

من اوایل ازدواج ب شوعرم میگفتم خیلی دلم ب مادرم تنگ شده بریم اونجا میگفت دلت ب مادر تنگ شد برو خونه مادر من. حرف از این غیر منطقی تر که نداریم مدامم اونجا بود خونه خودمون نیاز ب تعمیرات داشت میرفت تعمیرات اونا رو درست میکرد 

کنترل تلوزیون مادرشون خراب شد کنترل ما رو ک نو بود جهاز بود برد اونجا کنترل ما رو باز کرد از روش درست کرد من وقتایی که خونه نبودم مادر خواهرش میومدن خونه ما اونوقت من بودم نمیومدن 

شوهرم هر کاری کرد پا ب پاش شدم و باهم انجام دادیم طوری ک الان من باید بگم پاشو بریم خونه مادرت خودش نمیره 

اینم در نظر بگیر که خواهر شوهر و مادرشوهرم بشدت پرش میکردن

عزیز دلم میدونم من اوایل ازدواج ب شوعرم میگفتم خیلی دلم ب مادرم تنگ شده بریم اونجا میگفت دلت ب مادر ...

کلا سن شون که بالا رفت و ما وابستگی مونو کم کردیم خودشون وابسته زن و زندگی شون میشن

Lilypie Premature Baby tickers
کلا سن شون که بالا رفت و ما وابستگی مونو کم کردیم خودشون وابسته زن و زندگی شون میشن

بله دقیقا 

باید اول طعم زندگی رو بچشن 

مردا میرن خونه مادرشون چون زمانی اونجا غرق محبت بودن

بله دقیقا باید اول طعم زندگی رو بچشن مردا میرن خونه مادرشون چون زمانی اونجا غرق محبت بودن

حرف حق👌

اون محبت رو تو خونه جدید ندارن چون زن همش انتظار داره همش توجه میخواد همش قانون وضع میکنه و این باعث میشه مرد بره همون جایی که بهش ارامش میده در واقع وابستگی ما و توقع نابجا سبب فراری دادنشون میشه تنها راه بالا بردن اگاهی هست و بس

Lilypie Premature Baby tickers

ما هم همین مشکل رو داریم نزدیک ۲۰ سال از ازدواج گذشته

و کنار همیم چندبار خواستیم خونه عوض کنیم نذاشتن تا این حد 

اولا بیشتر وابسته بود ولی بعد به خاطر مسئولیت و مهربانی با پدر و مادرش اینکار رو‌میکنه 

اگه یه روز نره مامانش زنگ میزنه و میاد و ناراحتی میکنه یعنی کل خوبی‌ای شوهرم رو فراموش میکنه

و اینکه یه حرفی بزنم برا شماهایی که جوونتر هستید و اول زندگیتونه

خدا گفته انسان رو در سختی آفریدم یعنی اگه یه روزی همسرتون دیگه نره خونه مادرش و شما احساس خوشی و راحت بکنید مطمئن باشید سختی دیگری براتون پیش میاد چه بسا سخت تر 

من دیگه ایرادی نمیگیرم میگم بذار سختی من این باشه 

گاهی میگم چرا هرروز مادرش میاد ولی خودمو آروم میکنم میگم خدا میخواد اینجوری روحم جلا پیدا کنه .

ببخشید طولانی شد 

البته اینا برا کسانی هس که مادر شوهر شوهر رو پر نمیکنه یا شوهر تحت تاثیر حرفای اونا قرار نمیگیره