2777
2789
عنوان

دوست شوهرم با این حال بد شام دعوت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 40 پست

به شوهرت بگو مرخصی بگیره یه روزه کمکت کنه 

من خودم بعصی وقتا بعد ۱۲ سال زندگی مشترک به همسرم میگم فلان روز خونه باش تا کمکم کنی همیشه هم قبول کرده 😄هم خونه جدید مبارک هم نینی ❤🥰😍😍😍

رفاقت مثل سیبیل میمونه به هر کسی نمیاد...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم دعوت نکن... از همین اول نه بگو به شوهرت وقتی حالت مساعد نیست .

مهمانی فقط غذا درست کردن نیست که بگیم از بیرون بگیر ، باید حالت خوش باشه بتونی پذیرایی کنی .

حتی اگر همسرت ناراحت هم‌میشه ، نه ، بگو .  همیشه الویت حال خوبت باشه مخصوصا که بعنوان خانم خونه هستی و میزبان .

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
خونه است پنج شنبه ها .واقعا موندم‌ این ویار چیکار کنم‌😭

وقتی ویار داری و شدید هست و اذیتت میکنه بگو واقعا دوست نداری با این حال تورو ببینن بگو بهشون بگه خونه نیستین 

من یبار واقعا حالم خوب نبود همسرم هم دید  خوب نیسم خانواده داییش میخواستن بیان خونمون زنگ زد گفت خونه نیستیم بمونه یه روز دیگه

دیگه اگر دارن از شهر دیگه میان خونه‌تون، شام باید بدید.یه چیز ساده درست کن در حدی که خودتون ناهار و شام می‌خورید.نمیخواد مهمونی آنچنانی با هفت مدل غذا.نهایتا ژله آماده فرمند و..(پودر ژله نه،این ژله های آماده یا پاناکوتا آماده یا...)هم بزار با ترشی و...چیزی که نخواد خودت درست کنی.

دیدنا که می‌خوان بیان یک شام می مونه به شوهرت بگو از بیرون بگیره،البته با این راهه دور شب نخوابن شان ...

به شام گذاشتنم نیست 

نمی تونم یه جا بشینم  هی میارم بالا هر چی می خورم 

دیگه اگر دارن از شهر دیگه میان خونه‌تون، شام باید بدید.یه چیز ساده درست کن در حدی که خودتون ناهار و ...

به اماده کردن شام نیس   من هر چی می خورم میارم بالا  نمی تونم یه جا بشینم 

وقتی ویار داری و شدید هست و اذیتت میکنه بگو واقعا دوست نداری با این حال تورو ببینن بگو بهشون بگه خون ...

اخه خیلی وقت می خوان بیان   دیگه باید تحمل کنم   بعدش زیاد به آماده کردن شام نیست    نمیشه یه جا بشینم انقد ویارم بالاست 

نه عزیزم دعوت نکن... از همین اول نه بگو به شوهرت وقتی حالت مساعد نیست .مهمانی فقط غذا درست کردن نیست ...

دقیقا  به خواهرمم گفتم  حرف شما رو گفت     گفت خودت کوچیک نکن   باید درک کن  تو حالت بد 

اخه خیلی وقت می خوان بیان دیگه باید تحمل کنم بعدش زیاد به آماده کردن شام نیست نمیشه یه جا بشی ...

بخاطر همین میگم اگه واقعا خوب نیستی به شوهرت بگو حالت خوب نیست 

به شوهرت بگو مرخصی بگیره یه روزه کمکت کنه من خودم بعصی وقتا بعد ۱۲ سال زندگی مشترک به همسرم میگم فلا ...

اتفاقا پنج شنبه ها تعطیل  😑   فقطمی دونی چیه الکی می گه 

کمک می کنم   !  ولی نمی کنه 

وااا چ توقعیهبگو خودت از، بیرون بگیرسفره رو باهم میچینیمکارای خونه هم بکنمخاب بچت بندازی

اره اتقاقا هماتومم دارم 

حالا به کمک نیست 

انقد تهوع دارم  نمی تونم یه جا بشینم   جلو اونا زشت هی بالا بیارم 

عروس داشتی برای چی دعوت کنی ، اونم زن بار دار شوهرت جه بی فکر ، ما که تا یکسال رسم نداریم خونه تازه ...

دقیقا رسم ما هم این خونه تازه عروس نرن 

تا یه سال دوسال 

اونم خونه زن باردار 

چی بگم  من یه خواهر شوهر دارم انگاری حسادت داره 

پاشد فردای عروسی اومد یه روز موند 

من خونه ام تازه نچید بودم کامل 

یه کمک نکرد 

بعضیا واقعا فرهنگ ندارن