2777
2789
عنوان

یه کاریری

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 57 پست
ینی عاشقتم 🤣🤣🤣تاپیک درمورد یه چی دیگس تو داری درمورد خواص خر زهره حرف میزنی 🤣

دارم دریاره خواص خودم حرف میزنم باباع

بعدم خصوصیت نی نی سایته

مثلا توی تاپیک طرف نوشته چجوری میتونم از سایت ثنا ابلاغیه هامو ببینم، میبینی دو صفحه جلوتر دارن درباره لگ ورزشی صحبت میکنن که کدوم برند بهتره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب مگه حرف بدی زدمبرام سواله دیگهپیدا کنن، ترسی ندارم خدارو شکر

میدونم میخوام بگم خیلی کینه ایه، انقدر وقیحه بهش میگم تو تاپیک های من نیا، پا شده تو تاپیک سه روز قبل من اومده کامنت گذاشته بعد میگه عه اصلا تورو یادم‌ نبود،انقدر دروغگو !!

عزیزم ادمه دیگه سال ب سال مردم دارن کم تحمل تر و عصبی تر میشن خدا ک نیست اونم... الان یکی تو این تاپیکه ک من بشدت بدم میاد ازش هر جا ی کامنت رومخی هست میبینم تا اونه مثلا میخواد خودشو روشن فکر و فرهیخته هم نشون بده

...

اصلا تابلو نیس منظورت کیه🤪

سوال کردم

نمی‌دونم شایدم تو اون تاپیک عصبانی بوده

الان رفتم تاپیکهاس رو خوندم، خیلی با خودش فرق نداشت

اولش که کامنتارو دیدم فکر کردم یکی اومده عین اون یه کاربری ساخته

عاااا پس دیدی میگم خودمم😎 اون خصوصیت دفع حشرات بهم میاد😂

خوبه که😄😄😄

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
عزیزم ادمه دیگه سال ب سال مردم دارن کم تحمل تر و عصبی تر میشن خدا ک نیست اونم... الان یکی تو این تاپ ...

🌹🌹🌹

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

ندیدم کامنتش رو

ولی بعضی حرفاشو قبول دارم

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚