2777
2789
عنوان

نقطه ضعفم دستش افتاده ازار روحیم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 18 پست
آفرین ، یادت باشه یه تصمیم هایی توی زندگی آدم خیلی تعیین کننده هست ، ظاهرا یه تصمیمه ولی سرنوشت و آی ...

ممنونم ازت کاش مامانمم مث شما بود میتونستم باهاش حرف بزنم 

اجرتون با خدا

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

ممنونم ازت کاش مامانمم مث شما بود میتونستم باهاش حرف بزنم اجرتون با خدا

ممنون عزیزم . حل میشه قضیه ، فقط شما خسته نشو و کوتاه نیا ، توکل کن به خدا و دنبال راه حل باش 

ان شاالله که موفق و خوشبخت بشی 🌹🌹🌹🌹

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون عزیزم . حل میشه قضیه ، فقط شما خسته نشو و کوتاه نیا ، توکل کن به خدا و دنبال راه حل باش ان شاا ...

فدات بشم من خانومی انشاالله ک هرجای زندگیتون موفق باشید و بچه هاتون عاقبت ب خیر بشن انشاالله

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

فدات بشم من خانومی انشاالله ک هرجای زندگیتون موفق باشید و بچه هاتون عاقبت ب خیر بشن انشاالله

فدای دل مهربونت عزیزم 😘 😘 😘 😘 

ممنون بابت دعای قشنگت 🌹🌹🌹🌹

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم