2777
2789

خاک تو سر من ک انقدر بی سیاستم 

میدونه چیکارکنه ک من اسیب ببینم بیشتر بهش وابسته بشم 

نمیخوام اینجوری باشما شرایطش ک پیش میاد میخوام قوی باشم نزارم از همون راه قبلی واردشه ولی قدرت کارایی ک میکنه اونقدر زیاده ک من کم میارم میشم همون قبلیه ک میدونه چطور ازارش بده

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام. پس کراشدون هنوز سالمه.

افسارت رو دست دلت نده. نماز بخون و بیشتر احتیاط کن بلحاظ شرعی

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

سلام. پس کراشدون هنوز سالمه.افسارت رو دست دلت نده. نماز بخون و بیشتر احتیاط کن بلحاظ شرعی

افسارم دست خانوادمه ک نمیزارن بهم بزنم میگن زشته جلو فامیل

ن هنوز عقد نکردیم فداتشم نشونیم فعلا کاش خانوادم بزران بهم بزنم

ببین زندگی که توی نامزدی انقدر آزار دهنده باشه ، بعدش هم زیاد جالب به نظر نمیاد . تو خودت قلق خانوادت رو بهتر میدونی . ببین چه جوری کوتاه میان ، با مظلوم بازی ، سلیطه بازی ، تهدید . بیکار نشین ، این زندگی و آینده خودته و الان کوتاه بیای بعدا با دو تا بچه دوباره باید همین راه رو بری . پس اگه مطمئنی که طرف به دردت نمی خوره ، الان که هنوز هیچ خبری نیست و فقط یه نشون الکیه تمومش کن . به خانوادت بگو الان شناسنامه من سفیده ولی من رو بزور بفرستین دو سال دیگه با یه بچه برمیگردم ، اون موقع آبروتون بیشتر میره ها ، البته دور از جونت . دوره نامزدی اصلا برای همینه که آدما بشناسن همدیگه رو ، ببینن با هم کنار میان یا نه که شما دیدی کنار نمیاین 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ببین زندگی که توی نامزدی انقدر آزار دهنده باشه ، بعدش هم زیاد جالب به نظر نمیاد . تو خودت قلق خانواد ...

دقیقا درست میگین 

سعیمو میکنم بهم بزنم چون واقعا با یسری چیزاش نمیسازم 

قطعا اگ الان بهم نزنم دوسال دیگه با ی بچه طلاق میگیرم مطمئنم اینو

دقیقا درست میگین سعیمو میکنم بهم بزنم چون واقعا با یسری چیزاش نمیسازم قطعا اگ الان بهم نزنم دوسال دی ...

آفرین ، یادت باشه یه تصمیم هایی توی زندگی آدم خیلی تعیین کننده هست ، ظاهرا یه تصمیمه ولی سرنوشت و آینده زندگی آدم رو برای یه عمر تعیین میکنه . پس هر جوری شده بجنگ برای اینکه از این نقطه درست و خوب بگذری و بعدا بشه یه خاطره برات نه دور از جون نقطه شروع یه مصیبت . 

البته با عقلت برای مشکلت راه حل پیدا کن که درست بشه ، نه که بدتر بهم بریزی همه چیز رو 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم