2777
2789
عنوان

مادر شوهرم طلامو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 4954 بازدید | 228 پست
دقیقااا چی بگم بهش

بگو من اصلا از شما توقع ندارم برام هدیه بگیرین و اینکه اگر طلایی که خودم خریدم بدم شما بهم کادو بدین شمارو خیلی کوچیک میکنه چون همه فامیلمون میدونن اینو خودم خریدم  ......دیدن

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
از اول حتی نزاشت طلا ها به اسم خودم باشه فاکتور ها رو داد دست مادر شوهرم عقد نامه رو داد دستم مادر ش ...

طلارو که هرکسی بخره فاکتور به اسم اون میشه

راجب عقدنامه هم اگه پیش خانواده همسرت حتما ازشون بگیر کلا سند ازدواج باید پیش خانواده عروس باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منکه اینکارو کردم پشیمونم....بی عقلی کردم.....غلط کردم....بخدا بعدها کسی یادش نمیاد.....من از سر دلس ...

عزیز دلم شما خیلی کار خوبی کردید هیچ وقت از خودتون ناراحت نباشید حالا گردنبند که چیزی ازش کم نمیشه فقط فاکتور به اسم خودتون باشه اما وام ازدواج یا پول کلا آدم اول باید ببینه طرف مقابلش اهل پول پس دادن هست یا نه می خوره میره ،باید خودتون دقت کنید به اخلاقهای طرف مقابلتون که خوبی میکنید به ضرر خودتون هم تمام نشه بعد اینم بگم وقتی شما خوبی کردید و طرف مقابل قدر نمی دونه تشکر نمی کنه که هیچ حداقل احترامتون هم نگه نمیداره شما هم دیگه به گل مصنوعی آب ندید تمام فقط احترام نگه دارید چون بزرگتر هستند تا همسرتون هم متقابلا احترام خانواده شما رو نگه داره

اصلا قبول نکن اگه قصد هدیه دادن داره باید از قبل فکر شو میکرد و برنامه ریزی میکرد درک کردن فرق داره با فداکاری بی قید و شرط و الکی بگو نه ممنون خوشحال کردن من وقتی ارزش داره که واقعی باشه نه بخاطر نمایش و حرف مردم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

بنظر من اشتباه کردی از وامت خریدی . وامتو میذاشتی واسه جهیزیت  صبرمیکردی خانواده همسرت طبق رسم و رسوم برات سرویس بخرن  حالاکه خریدی رسمی که با اونا بودخودت بجاآوردی  اوناهم دیگه برات نمیخرن  چراصبرندارین

لایک نکنید❤️

بنظر من اشتباه کردی از وامت خریدی . وامتو میذاشتی واسه جهیزیت صبرمیکردی خانواده همسرت طبق رسم و رسو ...

جهیزیه من تکمیل شده خونه نداریم 

قسمتی رو میدم خونه یکم هم شوهرم میزارع واسه رهن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مادر شوهر منم بارها بین من و شوهرم رو زد به شوهرم می‌گفت چرا این همه قربون صدقه میری مهربونی باهاش س ...

من وقتی ازدواج کردم شرط گذاشتم مستقل باشم.....ولی الان ۲۱ ساله با خانواده ی شوهرم تو ی ساختموندزندگی میکنم....به هیچ عنوان من الوجوه نزاشتن مستقل بشیم.......خانوادش نمیزارن

جهیزیه من تکمیل شده خونه نداریم قسمتی رو میدم خونه یکم هم شوهرم میزارع واسه رهن

خلاصه باید برای سرویس صبرمیکردی ببینی اوناچیکارمیکنن  دیگه خریدی برات نمیخرن که دختر

لایک نکنید❤️

اصلا قبول نکن اگه قصد هدیه دادن داره باید از قبل فکر شو میکرد و برنامه ریزی میکرد درک کردن فرق داره ...

فقط دوست داره بخوره 

بری یخچال رو ببینی 

هیچوقت خالی نمیشه 

از خوردن نمیتونه دست بکشه 

خونه زندگیش بعد ۴۰ سال زندگی مشترک 

داغونه اونوقت برادر من بدون پشتوانه خانوادم 

خونه زندگیش رو ببینی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

همه نظرات را خوندم . استارتر عزیز هر کس با توجه به موقعیتی که داره باید تصمیم بگیره مشخصه که مادرشوهر شما قدرشناس نیست و سوء استفاده گره .... همین الان گردنبند را بنداز گردنت و استوری کن البته برای چند تا فامیل نزدیک و به مادرشوهرت بگو این را همه دیدند و همون اول به همه گفتم خودم خریدم شما هم هر چی توانایی دارید هدیه بدید . در مورد دیدن جهیزیه هم بگو ما رسم نداریم فامیل داماد بیاد خونه مادر عروس مهمونی و جهیزیه ببینه اگر خواستید خودتون مهمونی بدید منم مهمون دعوت می کنم میارم اونجا وسیله هام را نشون میدم .... کلا مادر شوهرت دلش نمی خواد پول خرج کنه و اگر کوتاه بیایی هیچ وقت و هیچ مناسبت دیگه ای برات هدیه نمیاره و البته هدیه اون مهم نیست هدیه را میندازه گردن خودتون و پزش را به بقیه میده و این کار تبدیل به وظیفه میشه  .... روز عروسی تون هم قرص زیر زبونی بده دست یکی از نزدیک ها همین که خودش را زد به بد حالی فوری بگو براش بیارن و بعد بلند بگو مطمئن بودم امروز حالتون بد میشه 

اصلا نگفت دوست داری خودت یا نه بچین بیام ببینم !

آره متاسفانه رسم مزخرفیه .بگو به شوهرت با مادرش حرف بزنه .منم دخترم شوهر کنه به کسی اجازه نمیدم وسایل ببینه .به کسی چه ربط داره آخه