2777
2789
عنوان

مشکلم با مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کن هر شب مجبورم فیلما و عکسای نوزادی رو واسش بذارم 🥲

آره حتما اینکارو بکن اینقدر خودت هیجان انگیز براش بگو که حرفا و غر غر های اون به گوشش نیاد از خاطرات شیر خوردنش و گاز گرفتنشم بگو بهش میتونی خاطره الکی هم اضافه کنی اوکیه   

این داره ریشه ای بچه ات. و باهات بد می‌کنه

حالا جالبه بچه جاری م که الان ۲۷ سالشه ازدواج کرده اونم جاریم دانشجو بوده  در وضعیت من بوده ۲ سال بچه اش رو نگه داری کرده. هنوز میگه مادر من خودم بزرگت کردم بیشتر بهم سر بزن😅

حالا جالبه بچه جاری م که الان ۲۷ سالشه ازدواج کرده اونم جاریم دانشجو بوده در وضعیت من بوده ۲ سال بچ ...

اوپو شما که اونو دیدی نباید اینکارو مبکردی البته اول ازدواج آدم هنوز نمی‌شناسه شون 

اونسری خاله شوهرم تیکه میندازه عروسا دوسال اول فرشته آن بعد خودشونو نشون میدن منم گفتم نه خاله جان دوسال اول هنوز تربیت پدر مادرشون دارن سر دوسال خونواده شوهر جور دیگه ای تربیتشون می‌کنه چیزی که بعد دوسال میبینی حاصل تربیت خانواده شوهره

اوپو شما که اونو دیدی نباید اینکارو مبکردی البته اول ازدواج آدم هنوز نمی‌شناسه شون اونسری خاله شوهرم ...

من شوهرم اصلا همکاری باهام نکرد یه جورایی مجبورم کرد بچه رو بذارم پیش مادرش

من شوهرم اصلا همکاری باهام نکرد یه جورایی مجبورم کرد بچه رو بذارم پیش مادرش

بازم گذشته دیگه الان اینقدر قصه بگید ازش بعدم کلا که پیش اون نبود فقط ساعاتی که کلاس داشتید