2777
2789
عنوان

ایاااا واقعا درامد نونوا 40 میلیونه😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2918 بازدید | 212 پست
عهههه چ شکست عشقی بدی خوردم سر صبی🤣

من اون تاپیک پربازدیده رو خوندم اشک تو چشام جمع شد🥺😂همیشه میگفتم خدایا این نونوا ها بنده خدا این همه سختی میکشن کارشون خیلی سخته آخرشم 10 تومن حقوق میگیرن 🥲😂

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخیتون گرفته کمتر از پنجاه نداریم

چه می‌دونستم والا اصلا وقتی فهمیدم 40 به بالا حقوق میگرین کد کردم 

اون بدبخت که پاره میشه همش تو جاده پول مفت بلاگرا در میارن که با انتر بازی جلو دوربین معروف هم میشن

کاش فقط دلقک بازی باشه

یک ننه من غریبم بازی درمیارن یا مریم مقدس میشن که انگار مخاطبشون رو هالو فرض میکنن از کفن مردشون پول درمیارن از خاک مردشون پول درمیارن بعد خودشونو میزنن به اون راه 

درصورتی که هالو خودشونن

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
اسی من شوهرم ۱۴ تومن همشم برای بدهی میره هیچی نمیمونه .. بعد برای خرج خونه بعضی روزا کارگری میره

خونه از خودتونه ؟؟ بچه دارین؟؟؟

من به نامزدم میگم باید بری دنبال شغل دوم اینجوری نمیشه سخته یکم🥲

دوستان نونوا دار با شاطر فرق داره اونی که نون میپزه حقوقش چیزی نیست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چه می‌دونستم والا اصلا وقتی فهمیدم 40 به بالا حقوق میگرین کد کردم

عزیزم وقتی همشون بیشتر از ۵۰ ۶۰ میلیون کرایه مغازه دارن میدن پس حساب کن برای خودشون چقدر می‌مونه مطمئن باش حداقل دو برابرش باید برای خودشون بمونه البته خودمون چون همسر منم نونواست😂😂😂

چرا دلیل چیه عزیزم

اعتیاد به شیشه 

فقط درآمد نونوایی رو ملاک قرار ندیم

اینکه همش یا بیشتر با خانوم ها در ارتباطه و بیشترشون خیانت کارن 

چون بیشتر اونایی که تهران نونوا یی دارن از شهرستان میان و زن و بچه هاشون اونجان خودشون اینجا

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤