2777
2789
عنوان

ایاااا واقعا درامد نونوا 40 میلیونه😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2918 بازدید | 212 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا منم😑 کاش با ی نونوا دوست شده بودم 😂

اتفاقا اکثرشون اون نوناها که میرن ی شهردزگه کار بکنن همه عیاش تشریف دارن و کلی ازبازار آزاد استفاده میکنن ی مدت خونمون جلوی ی نون بربری بود همیشه عصرها که تعطسگیل بود یکی رو می اوردن بیشرف ها

😊
دقیقا منم😑 کاش با ی نونوا دوست شده بودم 😂

هعی من کلاس هفتم یه همکلاسی داشتم باباش نونوایی داشت لامصب نمی‌گفت پولدارن وگرنه رفیق جینگش میشدم 🥺😂😂

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

عزیزم نانوا درآمد 13میلیون نداریم مطمئن باش راستشو نگفته

عزیزم منظورش شاطر هست اونا خب حقوقشون زیاد نیست صاحب نونوایی درآمدش خوبه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
مطمئنم راست میگه. چون حتی میخواد بره دکتر پول نداره...

پس حتماً اون پولشو جای دیگه سرمایه‌گذاری می‌کنه البته بستگی داره اون شخصی که شما میگین مجرد باشه یا متاهل اگه مجرده ز دوست دخترش برای خودش نمی‌رسه اگه هم متاهله مردای نونوا درآمدشون دست خانمشونه تماً از خانمش بهش نمی‌رسه

ماشالله پولدارنکاش خواستگار نانوام برا ما بیاد💔😃

هی از من که گذشت 🥲😂💔💔 ان‌شاءالله واسه شمال😍😂

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨