2777
2789
عنوان

بیاین بگین دوست پسرم چرا اینجوری کرد 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت چت نصف شبو درک نکردم بابا طرف خوابش میاد سرکار بوده

عزیزم من اسراری نداشتم خودش دیروز خیلی کار داشت نتونست بیاد زیاد بعد شب اومد گفت تا صبح درخدمت شمام بعد یکساعت نشده آف شد 

حداقل ی شب بخیری میگفت ک منتظر نمونی. چقد نفهمه

همینو میگم میدید خوابش میاد یه شبخیر میگفت و معذرت خواهی میکرد که نتوانسته پیشم باشه همین نه اینکه بدون هیچی برههه

مگه با تو بودم؟ خودت بچه نباشی کافیه

با من نبودی ولی داری تو سایت عمومی صحبت می‌کنی و همه میبینن و حق دارن جواب بدن رو خودت کار کن 

دیگه هم ریپ نزن حوصله ندارم با یه بچه سال سرصبحی بحث کنم .

خوابش برده درست اما نباید خوابش میاد بگه من حداقل بی خبر شدم بدونمممم!!!؟؟

مثلا اگه خوابش نبرده پس چی بوده؟

توروول کرده رفته با یکی دیگه چت کرده؟ توی روز نمیتونه کاری کنه؟

زهرمار خودت نکن زندگی رو با این افکار

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
همینو میگم میدید خوابش میاد یه شبخیر میگفت و معذرت خواهی میکرد که نتوانسته پیشم باشه همین نه اینکه ب ...

از این ب بعد بهش بگو اگه خاست بره بگه ک منتظر نباشی

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

خوابش برده درست اما نباید خوابش میاد بگه من حداقل بی خبر شدم بدونمممم!!!؟؟

نمیدونم خوابش چطوره ولی شوهر من دوران نامزدی وسط حرف زدن یهو صدای خرو پفش میومد خیلی چت نمیکرد میگفت نمیتونم پلکامو نگه دارم گناه دارن سخت نگیر 

همینو میگم میدید خوابش میاد یه شبخیر میگفت و معذرت خواهی میکرد که نتوانسته پیشم باشه همین نه اینکه ب ...

من وسط چت خوابم میره .گوشیمو صبح از زیر دست و پا جمع میکنم .خواب رفته دیگه ولش کن 

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫