2777
2789
عنوان

شوهرم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر خوبه که اینجا کسی نگفت طلاق بگیر

بچه ها،بیاین گیسای اسی رو بکشیم برگردونیمش به زندگی😁

شوخی بود،

انشالله بهترینا نصیبت میشه اسی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه از اولین روزی که به دنیا میاد تا آخرین روز مرگت فکروخیال وغصه و دغدغه داره کلی مسئولیت داره توی سریال ترکی خانوم قاضی اگه دیده باشین حرف خوبی زد گفت مادرشدن یه بردگی داوطلبانه اس راستم گفت واقعا.منکه دیگه نه حوصله اشو دارم نه اعصابشو انقدر تو زندگیم سختی کشیدم که احساس میکنم دیگه طاقت یه بار اضافه رو دوشمو ندارم بچه خیلی دنگ وفنگ واسترس داره نمیتونم

عزیزم سخته میدونم ولی حالا بچه انقداممم مهم نیس ک بنیان خانوادت بریزه ب هم

با هم خوش باشین،سرخودتو گرم کن کلاس برو ی شغلی ک فکرت درگیر بشه

اسپرم اهدایی چیه اخه ضربه روحی میزنه ب شوهرت

یه دکتری هست شیراز دکتر زهرا شمالی میتونی گوگل سرچ کنی 

دختر دایی منم همسرش مشکل داشت ۱۲ـ۱۳ سال بود تحت درمان بودن همه جا رفتن چندبار ای وی اف کرد و درست نشد 

همین خانم دکتر براشون ای وی اف کرد و خداروشکر الان ۶ ماهه بارداره 🥰میگن خیلیا رفتن پیشش و جواب گرفتن 

اگر میخوای یه مشاوره ازش بگیر 

به منم همچین چیزی گفته بودن 

الان دوقلو هام با آی وی اف ۲ سالشونه و ۳۵ هفته باردارم 

به ما گفتن برید  جنین اهدایی

بعد یکی از همکارای شوهرم یه خانم افغانی رو معرفی کرد ته خدا بیامرز یه سری دارو و معجون یاد داد خوردیم و فوق العاده جواب داد 

معجون تقویت اسپرم ماهی سمنقور چهار یا پنج عدد حتما سر و دم داشته باشد به صورت خشک شده از عطاری تهیه کنید جنسینگ و خرنوب هرکدام۸۰ گرم هفت مغز شامل کنجد پسته گردو فندق و بادام زمینی درختی و هندی همه خام باشد هرکدام ۱۰۰یا ۱۵۰گرم همه مواد را آسیاب کرده با یک کیلو عسل مخلوط کنید و شب قبل از خواب و صبح ناشتا آقا میل کنند تا چهل روز هر بار یک قاشق غذاخوری 

خانم هم از روز اول پریودی با روغن سیاهدانه کمر و رحم و تخمدانهارو و شکم رومالش بده  واز روز ۵ پریودی هم بادکش گرم همان قسمت هارو انجام بده تا روز ۱۴ پری 

انشاالله که نتیجه میگیری 

بعد از چهل روز آقا آزمایش بده متوجه تغییر میشید