2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی ویروسه و باعث و بانیش

329 بازدید | 30 پست

از دیشب تا حالا اینقدر سرفه زدم که اصلا نتونستم بخوابم فقط نشستم به هیچ جام نمیتونم تکیه بدم دارم بیهوش میشم ولی نمیتونم بخوابم 

روزش حداقل بیداری سرفه میزنی شبا دیگه چرا ول‌کن نیست

خدا باعث و با.نی این حال بد مریضی این ویروس رو نابود کنه .

به نام آنکه زن را آفرید ...!♥️✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا شما هم فقط سرفه س؟منم همینجورم

دل درد و آبریزش بینی و کیپ بودن بینی هم هست ولی اونا قابل تحمله سرفه رو واقعا داره زجرکشم میکنه دلم میخواد بمیرم راحت شم روانی شدم

وای خدا ماهم ویرو س گرفتیم مردیم و زنده شدیم همه خوب شدن من خوب نشدم 

رفتم عطاری دارو گیاهی بخرم گفت کدو حلوایی بپز چنتا هم هل بنداز توش بخور تا حالا درس نکرده بودم دیشب درس کردم بهتر شدم درس کن بخور حتما

شربت زوفاعسلی خوردی؟

دکتر خودش نوسکاف داده تازه دکسترومتورفان هم خوردم ولی هیچی به هیچی 

خونگی هم چند بار آب نمک خاکشیر و چهارتخمی و بخار آب گرم و عسل و غیره خوردم بازم هیچی

من که از بدن درد ‌‌سوزش گلو مردم .حتی اب دهنمم‌ نمیتونم قورت بدم نفسم میکشم داغون تازه دکترم رفتم آم ...

اولشی شما منم اولش همین بودم بعد شدم این .😭

دل درد و آبریزش بینی و کیپ بودن بینی هم هست ولی اونا قابل تحمله سرفه رو واقعا داره زجرکشم میکنه دلم ...

آب جوش بذار یکم داغیش بره 

یه قاشق عسل یکم آبلیمو طبیعی اگه داری بریز 

همونجور که گرمه بخور سرفه رو کم میکنه برا من و پسرم ک جواب داد امیدوارم خوب باشه 

بعد وقتی میخوای بخوابی سرت باید بالاتر باشه تا خوابت ببره 

دکتر خودش نوسکاف داده تازه دکسترومتورفان هم خوردم ولی هیچی به هیچی خونگی هم چند بار آب نمک خاکشیر و ...

این شربتش گیاهیه ضرری نداره، حتما بخر امتحان کن.

پس من هر وقت سرما میخوره تا یکماه سرفه میکنه،این دفعه همون روز اول بهش این شربت رو دادم دو روزه خوب شد

آب جوش بذار یکم داغیش بره یه قاشق عسل یکم آبلیمو طبیعی اگه داری بریز همونجور که گرمه بخور سرفه رو کم ...

خوابم خیلی میاد ولی اصلا سرفه نمی‌ذاره