2777
2789
عنوان

دختر داشتن نعمته بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 37 پست
خوب من الان دوتا بچه رو میتونم تامین کنم اونم بزور حالا باافکار پسراوردن دوباره یکی دیگه بیارم ب این ...

نه دیکه قرار نیست مثل گذشته ده بار زایمان کنیم به امید پسر

ولی حرفم اینه پسر هم خیلی خوبه یه جاهای دختر باید باشه یه جاهای پسر

درضمن با خط اخر پیامت موافقم

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

من خودم هردو جنس رو دوست دارمولی مخالفم بگن پسر واجبه یا دختر بهتره فقط تربیت دخترخاله م ازدست دخترش ...

اره منم دارم اطرافیان که از پسرشون راضی ترن آ رو وم سرسنگین دختر  اذیت کننده و حرف گوش نکن

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب من الان دوتا بچه رو میتونم تامین کنم اونم بزور حالا باافکار پسراوردن دوباره یکی دیگه بیارم ب این ...

هرچی خدا بخواد همون میشه 

ولی منظور اینه هرکی یه جنس رو داره اونو برتر ندونه 

بچه های اول معمولا مهربون ترن،الان دختر منم خیلی مهربون و با احساسه،خیلی ام کمک دستمه،الان باردارم جونم به اونه،مادر دورش بگرده،خواهرشوهرمم پسر داره همینه،بزرگه خیلی به جونشه،به ذات بچه ام مونده نه فقط جنسیت

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
مادرم سرطان دارهو دکترای زیادی میره من که متاهلم نمیتونم بچهو زندگیم رو ول کنم با ماشین عبوری مادرم ...

بچه باید صالح باشه، منم مادرم درگیر سرطان بود برادرم ک تو شهر مامانم زندگی میکرد حتی یکبارم براشیمی درمانی و ... نیمد دنبال کارای خودش بود من از یه شهر دیگه با بچه کوچیک میرفتم برا کارای دکتر و درمانش، بگذریم ک چقد دست تنها تو شهری ک برام غریب بود سخت میگذشت، اصلا ربطی ب جنسیت نداره ، طرف باید شعور داشته باشه اگه پسر باشه و نفهمه هیچ ثمری برا خانوادش نداره

هرچی خدا بخواد همون میشه ولی منظور اینه هرکی یه جنس رو داره اونو برتر ندونه

یه عمر پسر رو کوبوندن تو سر دختر و الانم همینه

منتها الان تا میای از خوبی دختر بگی همه دفاع میکنن!

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

[QUOTE=367512586]یه عمر پسر رو کوبوندن تو سر دختر و الانم همینه منتها الان تا میای از خوبی دختر بگی همه دفاع میکن ...[/QUOTE

خب اونا اشتباه کردن ما که نباید تکرار کنیم 

نه من نمیگم تعریف نکنید اتفاقا خوشحال میشم مادری اینطوری عشق میده به بچه ش

فقط جنسیت مهم نیست اخه چیزیه که خدا میده دست ما نیست که

بچه های اول معمولا مهربون ترن،الان دختر منم خیلی مهربون و با احساسه،خیلی ام کمک دستمه،الان باردارم ج ...

بمیرم براخواهرم پسربزرگش خیلی کمکش میکردومهربون بود ولی فوت کرد جیگرم آتیش گرفت😔