2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس چه راه جلوگیری استفاده کنیم 😓🥺

البته اون رفته بود از خانه بهداشت کاندوم گرفته بود اینقدر خسیسه که نرفته بود کاندوم درست درمون از داروخانه بگیره،،، کاندوم فکر کنم تاریخ گذشته ای جیزی بود

قشنگ منی شری میریزه پایین قسمت انبار از جای سوراخ، بعد لاتکسه سوراخ بشه تندی چاک برمیداره

عههه 

خب بعد رابطه قرص بخورم چی ؟ 

آخه تا کِی هم آدم قرص مصرف کنه کلی ضرر داره

خب پس چه راه جلوگیری استفاده کنیم 😓🥺

بعد اینکه شوهرت خرابکاری کرد اومد بیرون روی کاندوم دست بکش مایع زن شفاف و مایعه، برا مرد به رنگ کرمی و حالت ژله ایه، اگه احساس ژله ای داشت روی کاندوم قرص اورژانسب بخور، کلا من21ساله ازدواج کردم، 2بار کاندوم تو واژنم پاره شد، هر6ماه یه بسته قرص بگیر، اگه استفاده نشد بعد6ماه بنداز دور یه بسته دیگه بگیر، اما همیشه برا روز مبادا قرص داشته باش دم دستت

عههه خب بعد رابطه قرص بخورم چی ؟ آخه تا کِی هم آدم قرص مصرف کنه کلی ضرر داره

قرص ضرر داره، من اولین بار کاندوم پاره شد قرص خوردم، عوارضش داشت منو میکشت، بعدش عادت کردم، 6ناه هم با قرص جلوگیری کردم، اما شوهرم دیگه نزاشت قرص بخورم تو هم توصبه میکنم اگه لازم شد فقط اورژانسی قرص بخور