2777
2789
عنوان

شما خمس میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 43 پست
عزیزم موضوع اینه ما نمیدونیم برکت چیهپول رو برکت میدونیم، درحالیکه بلایی که ازش خبر نداری رفع شده بر ...

اخه خمس مسئله مالیه باید برکتشو تو مسائل مالی ببینه ادم 

بازم نمیدونم این فقط نظر شخصی من بود 

یعنی چی که برکت که پول نیست عزیزم متوجه نمیشمخب داریم خمس که پول هست پرداخت میکنبم باید در عوضش پولم ...

منظور اینه اثار اعمال واجبی که خدا گفتن عین همون که تو ذهن ماست نیست

وضعیت مالی مرفهان بی خدا خیلی بالاست یعنی برکت زندگیشون زیاده؟ تو قرآن خدا میگه به مال بقیه غبطه نخورید به همان مال و جاه و مقام واگذار میشن

برکت با چشم نمیشه دید و اصلا هم پول نیست، مثل رزق که خیلیا فکر میکنن یعنی پول! این دید دنیایی ماست همه چیو با پول میسنجه.

شما که نیتت خالصه برای رضای خدا خمس میدی، ان شاالله برکت خمس رو کم کم دقت کنی در مسائل معنوی میبینی❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مالیات صرف امور کشور میشه، در تمام دنیا هست و هیچ ربطی به خمس ندارهبرین اروپا و امریکا معنی ما ...

کشوری که اسلامیه مردمو مجبور میکنه حجاب داشته باشن چرا مالیاتش جداست خمسش جدا؟! 

اخه خمس مسئله مالیه باید برکتشو تو مسائل مالی ببینه ادم بازم نمیدونم این فقط نظر شخصی من بود

نه گلم این دید دنیوی ماست

برکت خیلی گستردست، هر کار خیر و درستی تو دنیا یک جنبه ظاهری داره که اینجا تو خمس دادن پوله، اما یک جنبه معنوی و ملکوتی داره که حقیقت اون کاره.... اون حقیقت بر حسب اخلاص ما و خیلی چیزاست

مثل نمازی که برای رفع واجب باشه یا نمازی که فرد به عرش میبره...

حالا این ملکوت خمس که بر حسب کیفیتشه 

فقط بحث پول نیست، برکت در جان )سلامتی(، برکت در همسر )خلق نیکو، تعهد..‌(، فرزند خوب....

گاهی هم بی فکری و اشتباهات خودمون در مسائل مالی و نسبت میدیم به خدا! میگیم ما خمس دادیم چرا ورشکست شدم! خب خدا عادله جلو اشتباهات ملت که نمیگیره باید خودمون ساده نباشیم و....

کشوری که اسلامیه مردمو مجبور میکنه حجاب داشته باشن چرا مالیاتش جداست خمسش جدا؟!

چون مصارفش به هم ربطی نداره، شما اساسا پس مصارف خمس و مالیات ازش اطلاعی نداری

یکم تحقیق کن مصارف مالیات و خمس ببین اصلا ربطی ندارن و مالیات تو کشورای دیگه بررسی کن ببین چقدر وحشتناکه

منظور اینه اثار اعمال واجبی که خدا گفتن عین همون که تو ذهن ماست نیستوضعیت مالی مرفهان بی خدا خیلی با ...

باور کن تو مسائل معنوی هم دارم به صفر میرسم 

یعنی به مو رسیدم ولی پاره نشده با چنگ و دندون دارم خودمو نگه میدارم که یهو با کله سقوط نکنم

چون بارها و بارها و بارها شده چیزایی حتی کوچیک از خدا خواستم و اصلا و ابدا محل نذاشته

در واقع هر چی از خدا خواستم یه جورایی دقیقا برعکس خواسته منو داده اگه همونم نمیداد از برعکس دادنش بهتر بود ولی انگار فقط خدا میخواد یه جورایی منو از دین و ایمان زده کنه 

واقعا تا الان ندیدم اعتقاد و مقید بودن منو همسرم به دردمون بخوره یه جا بگیم خدایا این خواستمونو اجابت کن و خدا حداقل یه بار بگه باش

حالا تا ببینیم اون دنیا چه خبره 

من سعی میکنم لااقل واجبات و محرمات رو رعایت کنم فقط بخاطر اون دنیا وگرنه دیگه اعتقاد عاشقانه ای ندارم بشینم با ذوق و عشق عبادت کنم مثل قبل 

نه گلم این دید دنیوی ماستبرکت خیلی گستردست، هر کار خیر و درستی تو دنیا یک جنبه ظاهری داره که اینجا ت ...

اتفاقا اصلا مشکلات مالی ما مربوط به اشتباهات خودمون نیست 

چون شغل همسرم دولتیه 

و در واقع فقط بد شانسی و معجزات منفی باعث میشه مشکل کاری پیدا کنه

یه جورایی معجزات بزرگی رخ میده که همسرم تو کارش به حق و حقوق خودش نرسه و همه از این معجزات خدا در عجبن چرا اینجوری کرد خدا 

والا ماهم انگشت به دهن موندیم

همکاراش که اصلا خدارو هم درست و حسابی قبول ندارن و حتی همسرم میگه سر اعتقادات حتی نماز و روزه مسخرمم میکنن سر کار .خدا کار همشونو بی منت درست کرده ولی کار همسر من مونده پی معجزات منفی خدا تو گیر و گرفتاری و درست نمیشه 

باور کن تو مسائل معنوی هم دارم به صفر میرسم یعنی به مو رسیدم ولی پاره نشده با چنگ و دندون دارم خودمو ...

ای جانم میفهمم زندگی کلا به شکل عمومی واس اکثریت سخت شده... تو کل دنیا وضعیت اینه

کاش فضای صحبت بهتری داشتیم

اینجا با چت در فضای عمومی اصلا حق مطلب ادا نمیشه

اما شاید الان این بحث خمس برکتی واس شما داشته که رابطت با خالقتو بازبینی کنی...

من خودم گرفتاریایی دارم که با پول رفع نمیشه، فقط مستقیما باید معجزه بشه

اما این گرفتاری رو میدونم محل آزمایش منه، وگرنه خدا رهام میکرد خوش باشم تو دنیا و بریز به پاش کنم

عشق خدارو تو داشتن بچه معلولم میبینم، گاهی به شدت کم میارم اما همیشه مطمئنم خدا نزدیکترین کس و عاشقترین به منه هرچی رزق من قرلر میده درش رشد بوده

فکن وسط همه مشکلات ادم پشتیبانش خدارو نداشته باشه بخواد به همونم گله کنه واقعا دیگه از هم میپاشه

ای جانم میفهمم زندگی کلا به شکل عمومی واس اکثریت سخت شده... تو کل دنیا وضعیت اینهکاش فضای صحبت بهتری ...

عزیزم ان شاءالله که معجزه بشه براتون

خیلی قوی هستی واقعا من کم اوردم حق رو به شما میدم درست میگی من خودم ادم ضعیفی هستم تا دوتا امتحان میشم زودی وا میدم و ناامید میشم امیدوارم به واسطه همین قوی بودن و توکلت مشکل ات هم حل بشه 🤲

عزیزم ان شاءالله که معجزه بشه براتونخیلی قوی هستی واقعا من کم اوردم حق رو به شما میدم درست میگی من خ ...

من که ضعیفم فقط واقعا به خدا اعتماد دارم، مطمئنم مهربونترین کسمه و هرچه در زندگیم قرار داده برام بهترینه حتی اگه من نمیفهمم و خیلی واسم سخته

ان شاالله خداوند آرامش و ایمان و نور رزق قلب مهربونتون کنن و عاقبت بخیری و سلامت بهتون بدن❤🌺

در پناه خدا باشین🌺🙏

خمس از مصادیق زکاته واجبههرکس اتفاقا معتقده خمس میده چون مستحب نیست که بگیم حالا اشکال نداره ندیم!بب ...

من اعتقاد ندارم الان مثلا تو روستای پدریم دارن راه میزنن و پول هم کم دارن خیلی میکن هرکی داره کمک کنه من قصد دارم اون نصف دیکه رو کمک به اون جا کنم.

شما اینو از مرجع شنیدی؟؟ چون من اون چیزی شنیدم اصلا اینطوری که شما میگین نیست، و هیچ اشکالی نداره بر ...

مراجع تقلید شاید نظر هاشون فرق کنه میتونید زنگ بزنید دفتر مرجع تقلیدتون 

🌸در پیشگاه خدای من هیچ آرزویی محال نیست🌸