2777
2789
عنوان

بدم به کسی

106 بازدید | 11 پست

یادش بخیر. با اولین حقوقم دوتا چادر نماز آستین دار خریدم ازین جلو بسته ها 

الان  خیلی وقته نماز نمیخونم مادر و خواهرمم اهل نماز نبستن بنظرتون بدم به کسی؟؟

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی رو بده 

یکی هم نگهدار شاید یادت افتاد این کار رو که پیدا کردی و تونستی با پولش اینو بخری همون خدایی بهت داده که حتی هفده رکعت نمازم برای تشکر نمیخونی 😊

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

یدونش رو بزاربرای خودت و شروع کن 

یدونش رو هم ببخش

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
یا بده ب مسجد

جلو بسته آستین داره راحت نیست سر کردنش 

کش داره آستیناشم کش داره 

من چون راحت باشم لباس نخوام تابستون برا نماز بپوشم خریدم سر جمع ده بارم باهاش نماز نخوندم

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا