من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
الان هر شهر دیگه ایی رو غیر تهران پایتخت کنن به مردم اون شهر و اکوسیستم اونجا ظلم کردن چون همونجا چندساله دیگه میشه مثل تهران هرچی فضای سبز و بکر باشه کلا نابود میشه واقعا کارشون بی عقلانه ست
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
والا اصلا نه آب درستی یعنی اونجا باید آب بخری آب حتی برا شست و شو هم نبود بعد سیل که میاد یا خدا خون ...
اصلا اب و برق و هوا و همه چی به کنار پایتخت که لب نرز نمیشه اومدیم یه خل و چلی به کشور حمله کرد خوب پایتختو میگیره . مثلا فکر کن ۸ سال جنگ شد پایتخت خوزستان بود چی میشد اصلا منطقی نیست
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚