2777
2789
عنوان

کیا مجردن و تصمیم گرفتن محرد بمونن

221 بازدید | 30 پست

من خیلی دوست داشتم ازدواج کنم و تشکیل خانواذه بدم و مادر بشم

ولی انگار قسمت نیست

با هر کی اشنا میشم و بهش حس پیدا میکنم بد از اب در میاد یا یه جوری بهم میخوره

هیلی ناراحتم

منم همین عزیزم. ۳۷ سالمه. امروز داشتم فکر میکردم واسه همیشه قید ازدواج رو بزنم

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر یه نفر باشه که به نسبت چهره خوب و هیکل خوب داشته باشه تحصیلات هم داشته باشه شغل و ماشین هم داشته باشه درآمد خوب هم داشته باشه اخلاق و رفتارش هم عالی باشه و نماز خون هم باشه فقط ۱۴ سال با شما اختلاف سنی داشته باشه باهاش ازدواج میکنید ؟ 

من.سی.ونه.سالمه.ومجردم.وخیلی.هم.ازمجردبودنم.خوشحالم.خوشحالم.که.اسیرزندگی.باهر.آشغال.بی.سروپای.بی.لیا ...

اینکه قطعا مجردی از یه ازدواج بد بهتره

ولی بالاخره ادم دلش یه ازدواج خوب با ادم درستش رو میخواد

شما خونه ی درتون زندگی میکنید؟سخت نیست؟

بله. سختیهای خودشو داره دیگه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
اگر یه نفر باشه که به نسبت چهره خوب و هیکل خوب داشته باشه تحصیلات هم داشته باشه شغل و ماشین هم داشته ...

باید از طرف خوشم بیاد باید به دلم بشینه باید تفاهم داشته باشم باهاش به این چیزایی ک میگید نیست

ولی مطمعنم با کسی که ۱۴سال تفاوت سنی داره باهام تفاهم ندارم