2777
2789
عنوان

من چقدر احمقم که اینجا عکس گذاشتم که عکسم پخش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5864 بازدید | 245 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای من بگو چند بار اینجا عکس گذاشتم 🤐🤐🤐🤐🤐اسی عکست نرمال بود چطوری بود ؟ خانواده حساسی داری؟ اگه ...

عکسم بد بوده قدی و بی حجاب افتضاح خانوادم میکشن منو و اینکه شوهرمم داریم طلاق میگیرم از خداشه همچین اتویی بگیره

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
aiچیه خواهش میکنم اگه بلدی کمکم کن دارم سکتع میکنم برای اونا که مهم نیست ولی اگه همسرم که باهاش تو ر ...

باید برام بفرستی اون عکسو 

بعد یک سایت بود الان دقیق اسمشو یادم نمیاد 

ولی اونجا اعلام میکنی که کپی رایته 

و اونم از همه جا پاکش میکنه

وای من بگو چند بار اینجا عکس گذاشتم 🤐🤐🤐🤐🤐اسی عکست نرمال بود چطوری بود ؟ خانواده حساسی داری؟ اگه ...

بخدا خانوادم جرم میدن که هیچ بدبخت میشم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
پیجش رو داری هنوز ؟

نه دیگ اتفاقا اسمش ninisayt این حالتا بود تو اینستا هنوزم هست ولی میگن در خواست خانم هارو قبول نمیکنه خصوصی کرده فقط مردا میبینن 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

باید برام بفرستی اون عکسو بعد یک سایت بود الان دقیق اسمشو یادم نمیاد ولی اونجا اعلام میکنی که کپی را ...

باشه میفرستم عکسو برات خواهش میکنم فکر کن کمکم کن بدبخت میشم یکاری بکن برام لطفا 😭😭

بله دیدم گفتن عکس کاربر نازجولیم تو عکسا بودهب نظرم خودتو تعلیق کن

کجا دیدی گفتن خودت عکسمو ندیدی ؟ 

من اوایل عضو سایت شده بودم میدیدم تو تاپیک های پربزدید همه عکس میزارن منم میذاشتم فک کنم حدودا دو سه ...

من احمق نمدونستم تازگیا گذاشتم حالا دارم میمیرم از ترس