2777
2789
خوشبحال شما که همچین تصمیمی گرفتیدمن از انتخاب اسامی دخترام پشیمونم دوست داشتم مذهبی باشن

عزیزممم🥹اهل بیت پیش من خیلی عزت دارن من یجورایی نمک گیر سفرشون شدم

من از القاب میخوام انتخاب کنم عزیزم بنظر خودم لیاقت میخواد داشتن این اسما من زیاد ادم مذهبی نیستم ول ...

آره اگرم میخای بزاری لقب بزار چون اونجوری واقعا دیگه کاری نمیتونه بکنه خب شما الان این طرز فکرو داری شاید بچه شما طرز فکرش فرق کنه و دیگه اون اسم روش هست الیته من اسمای القابو دوسدارم قشنگه ولی خودم ترجیحم اسمای ایرانیه

ایشالا نامدار باشه عزیزم😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزممم🥹اهل بیت پیش من خیلی عزت دارن من یجورایی نمک گیر سفرشون شدم

منم همینطور ولی متاسفانه نظرات اطرافیان منو تحت تاثیر قرار دادن و دخالتی تو انتخاب اسماشون نکردم شوهرم تصمیم آخرو گرفت

دختر دایی من زهرا بود کرد نازنین زهرا الان همه نازنین صداش میکنن

همون دیگه نهایتش یهنازنین میزارن اولش عوض نمیکنن خب اون نازنینم میشه اسم تحمیلی چون شاید نازنینم طرف دوسنداشته باشه مجبوری گذاشته چون کار دیگه ای نمیشده بکنه 

درکل اون بنده خدا گفت ارزش نداره بخاطر نازنین اولش گذاشتن اینهمه اذیت بشم چون مثل اینکه پروسه طولانی داره 

همون دیگه نهایتش یهنازنین میزارن اولش عوض نمیکنن خب اون نازنینم میشه اسم تحمیلی چون شاید نازنینم طرف ...

اره خیلی دردسر داره 

از اسم الاهه و الا و نورا خوشم اومد