2777
2789

ملکا

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسانا

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

عزیزم من توهین به هیچکس نمیکنم اسم خودمم مذهبیه کاری هم به اعتقادات کسی ندارم ولی تو این مملکت اسم مذهبی مثل فاطمه زهرا زینب و ازین قبیل اسما رو بچه گذاشتن یعنی تحمیل کردن اون اسم اگر بچه بزرگ شد و دوست نداشت مجبوره تحمل کنه چون نمیزارن عوضکنه به هیچ وجه اسم حواست باشه چه اسمی انتخاب میکنی چون تو در برابر اون بچه مسئولی ولی اگر اسم غیر مذهبی بزاری بزرگ شد خودش دوست داشت به راحتی میتونه عوض کنه اسم مذهبی بزاره😊

عزیزم من توهین به هیچکس نمیکنم اسم خودمم مذهبیه کاری هم به اعتقادات کسی ندارم ولی تو این مملکت اسم م ...

من از القاب میخوام انتخاب کنم عزیزم بنظر خودم لیاقت میخواد داشتن این اسما من زیاد ادم مذهبی نیستم ولی حرمت اون بچه پیش خودمم بالا میره و دلیل شخصی دارم اصلا که میخوام اسم مذهبی بزارم🥹😍

کسی هست اسمش فاطمه باشه و بخواد عوض کنه؟؟معصومه زیاد دیدم که اسم دوم گذاشتن

آره من دیدم گریه میکرد مادرش میگفت من اونموقع حالیم نبود این چیزا وگرنه نمیزاشتم خب سلیقه ایه دیگه اون دوست نداشته ولی به وضوح پشیمونی رو تو مادره میدیدم

من از القاب میخوام انتخاب کنم عزیزم بنظر خودم لیاقت میخواد داشتن این اسما من زیاد ادم مذهبی نیستم ول ...

خوشبحال شما که همچین تصمیمی گرفتید

من از انتخاب اسامی دخترام پشیمونم دوست داشتم مذهبی باشن

آره من دیدم گریه میکرد مادرش میگفت من اونموقع حالیم نبود این چیزا وگرنه نمیزاشتم خب سلیقه ایه دیگه ا ...

دختر دایی من زهرا بود کرد نازنین زهرا الان همه نازنین صداش میکنن