2777
2789
عنوان

خدایا دلم از دست خودت گرفته

135 بازدید | 19 پست

خدایا یعنی حق من نیست یه شب بدون گریه بخوابم؟ 

انگار مامان راست می‌گفت که من نحسم راست میگفت ای کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم :)

خدایا منکه ازت چیز زیادی نخواستم فقط دلم میخواست یه بار تو خونه مثل آدم با من رفتار کنن دلم میخواست یکم باارزش باشم خدایا ببین چقدر دلم شکسته صدبار دل شکستمو اوردم پیشت بهت نشون دادم چرا کمکم نمیکنی چرا حتی نگاهم نمیکنی 

خدایا من جسمم سالمه ولی روح و روانم خیلی درد میکنه 

خودت مگه نگفتی به هر کس به اندازه تحملش غم و غصه میدی ؟ ولی غم و غصه من خیلی زیاد شده ها؛))) از تحملم دیگه خارجه:)

منکه جرات خودکشی ندارم کاشکی خودت منو زودتر ببری 

چند سالته عزیزم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

24

سرکار نمیری 

دانشگاه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
نه

برو

هرکآری پیدا کردی

یخدا نموندن تو خوته خیلی خویه

یه چند ساعت دور باشی اروم تری

بروهرکآری پیدا کردییخدا نموندن تو خوته خیلی خویهیه چند ساعت دور باشی اروم تری

اجازه سرکار رفتن ندارم

اجازه بیرون رفتن ندارم 

اجازه خوابیدن ندارم 

اجازه هیچی ندارم عزیزم 

روز تا شب توی اتاقم باید بشینم که حتی یه پنجره نداره شبیه زندانه حتی بیشتر وقتا نمیدونم کی روزه کی شبه 

تو خونه بمونم فوش میخورم بیرون برم فوش میخورم 

گیر یه پدر و مادری افتادم که باهم مشکل دارن ولی سر من بدبخت خالی میکنن و منو دلیل خراب شدن زندگیشون میدونن

اجازه سرکار رفتن ندارماجازه بیرون رفتن ندارم اجازه خوابیدن ندارم اجازه هیچی ندارم عزیزم روز تا شب تو ...

ببین دیگه بچه نیستی که منتظراجازه ای بروسرکار

۷۵.۹۲۸۰