2777
2789
عنوان

دلم میشکنه از این رفتارای همسرم

171 بازدید | 5 پست

خوانوادش میان خونم الان چندروز هس اینجان میگن بریم دیگه میگه نه کجا یه چندروز دیگه بمونید.ولی ما میریم یه جوری برخورد میکنن که جای ماندن نیس.من زنم ومیفهمم .مثلا من میرم خونشون حتی یه چایی واسم نمیارن خودم باید بریزم.یا هنوز یادم نمیاد سرسفره اشون  سالاد یا یک نوع نوشیدنی بیارن ولی وقتی اونا میان شوهرم میگه فلان غذا بپز یا میره سه مدل نوشیدنی می‌خره یا دومدل سالاد میگه درست کن من نکنم خودش دست به کار میشه.یا تاحالا تو این چندسال  میان وعده میوه واسمون نیوردن درصورتی که ازقبل مثلا یک هفته قبل میدونن می‌خواهیم بریم خونشون و خودشون میگن بیاین.بحث احترام هس چون اونا وضعشون از ما بهتره ولی خسیسی میزنن.درد من اینه همسرم پشتم نیس .شما باشید ناراحت نمیشین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم سعی کنید قلق و لم همسرتون دستتون بیاد.فعلا جلوی خودش از خانواده ش شکایت نکنید تا اوضاع بدتر نشه.توقع تون رو هم از سطح فهم و شعور خانواده شوهرتون پایین بیارید تا خودتون آسوده باشید.ببخشید من تا همین جا عقلم رسید که کمکی بهتون کرده باشم.

غروب شد و 🌅 دوباره قلب من❤ پر از ترانه شد🎼🎶 غروب آمد 🌅و هوا هوای عاشقانه شد🏝🏖😌