2777
2789
تمام دردام و غصه هام ولکنت پسرمو ووووو به کنارشوهرم بابردراش سر نامردیشون دزافتاده مادرشوهرم زمین گی ...

انشالله ک پسرت خوب میشه علم پیشرفت کرده حق ب حقدار میرسع شک نکن ببرن هم ازش ب خوشی استفاده نمیکنن بسپارشون ب خدا و روح خودتو داغون نکن بفکر خودت و پسرت باش همسرت رو دلداری بده میدونم درکت میکنم منم پدر همسرم همچین بلایی سرمون اور چد خونه و زندگیمو ازم گرفت چ میشه کرد سپردمشون ب خدا الان مستاحرم با دوتا بچه زندگیم ب سختی داره میکذره میگم خدا بهمون سلامتی بده هیچی نمیخام منم خیلی غصه خوردم درد و رنح کشیدم ازدواح دومم هم هست اولی بماند ک چی کشیدم ولی اینهمه من خودمو رنح دادم مگه چیزی عوض شد ن بخدا اتفاقی ک بخاد بیفته در زمان مشخص خودش میفته تو زندگیتو بکن 

شما هم هیچ عذاب وجدان و ناراحتی نکن چون هیچ وظیفه ای نداری در مقابل مادرش گناهی هم نداری بذار خودشون مشکلشونو حل کنن امیدوارم خدا ب دلت ارامش بده گلم برا منم دعا کن خدا نحاتمون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ک پسرت خوب میشه علم پیشرفت کرده حق ب حقدار میرسع شک نکن ببرن هم ازش ب خوشی استفاده نمیکنن بس ...

پناه بر خدا که کمکمون کنه مرسی برای دلگرمیت ،خدا صبرمون بده البته اگه خدایی باشه

علی دایی با اون عظمتش لکنت داره کلی آدم میمیرن براشبعد بیا خصوصی یه راه حل میدم زندگیت بر گرده تضمین ...

درخاست دوستی دادم لطفا قبول کن راه حل بده،فقط تو روخدا آیه و قران و سوره خوندن نباشه که واقعا اعتقادندارم