2777
2789
عنوان

خانوم مطلقه زشته دوباره ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه یک زن مطلقه چیکار کرده یک تایم مشخصی همسر قانونی و شرعی یک شخصی بودن الان که خوده مردها که مجردن ...

منم همینو میگم دیگه واسه همینه جهان سومیم 

بخدا خارجیا اینارو بشنون انقد بهمون میخندن که

نه که دور از دخترای جمع خیلی از دخترا و پسرایی که ازدواج نکردن پاکه پاکن

خانومی که جدا شده و فقط با همسر سابقش بوده مثل یه دختر باکره پاک و معصومه

به چرندیات فضای مجازی گوش نده

امیدوارم یه بخت خیلی خوب نصیبت شه و خوشبخت شی💚

تو اسلام زن چند ماه بعد از طلاق یا مرگ شوهرش می‌تونه ازدواج کنه.ولی خب تو اینجا همه حق دارن بجای بقی ...

عزیزم 

دیگه جدیدا مردم واسه خودشون انگار اسلام جدید ساختن همش نظرات مضخرف این اینستا جامعه رو به فساد کشیده 

مطلقه خوبه فقط باشوهرش بوده خدایی دیگه همه میدونن جامعه چ خبره 😑😑دختر کدوم دختر (با احترام البته به بعضی دخترای پاکدامن)مثلا کسی ک از شوهرش جدا شده با دختری که شونصد تا رل زده یکیه من خودم بعد جدا شدن از همسرم  چ قبلش چ بعدش دست هیچ مردی بهم نخورده بود همسر دومم ک یه وسر مجرد بود انتخابش من بودم چرا بنظرت ؟گذشت اون دوره ها میگفتن طرف قبلا چون شوهر داشته الان کاش فقط طرف فقط مطلقه ای باشه ک بحز همسرش دست کسی بهش نخورده باشه

والا با هزار تا دختر خوابیدن وگردن نمیگیرن ای تف تو جامعه ما که انقدر راحت پسرا قسر در میرن وبعدم فا ...

یه چیز بگم؟ 

مشکل خیلی اوقات از خودمون هم هست وقتی یه زن از همجنس خودش بد بگه و با الفاظ زشت صداش کنه دیگه چه انتظاری از مردها هست

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من بدترش هم دیدم که میگن

یه پست در مورد خیانت بود

بعد یه مرد نوشته بود مگه دیوونه ایم عمرمون رو بذاریم‌پای یه زن فقط اینهمه زن خوشگل هست آدم باید از زندگیش لذت ببره هربار یکی رو امتحان کنه زنی که دو تاشکم زاییده شکل مامانمون میشه چرا تحملش کنیم و.. واقعا یه حرفایی نوشته بود که اگه جای زنش بودم یه پیت نفت و یه کبریت خرجش میکردم

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یه چیز بگم؟ مشکل خیلی اوقات از خودمون هم هست وقتی یه زن از همجنس خودش بد بگه و با الفاظ زشت صداش کنه ...

منظورت منم؟ مگه من بد گفتم از دخترا؟😐

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

نه که دور از دخترای جمع خیلی از دخترا و پسرایی که ازدواج نکردن پاکه پاکنخانومی که جدا شده و فقط با ه ...

همینو بگو باز خانومه مطلقه قانونی با همسرش بوده خلاف نکرده 

ولی این نسل جدید چی ماشاالله یه کارایی میکنن که واسه متاهلا هم قفله 

مرسی عزیزم دلم همچنین ❤️✨

عزیزم دیگه جدیدا مردم واسه خودشون انگار اسلام جدید ساختن همش نظرات مضخرف این اینستا جامعه رو به فساد ...

من یه چیزی خوندم. انگار یه خانومی که تو اینستا بوده یکسال بعد مرگ شوهرش ازدواج کرده. انقد بهش فحش دادن و متلک انداختن خودکشی کرد، درسته؟

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

کسی که همچین طرز تفکری داره پس گوه میخوره به ناموس کسی دست میزنه اینا درواقع همون لاشیا هستن که گربه ...

واقعا واسشون متاسفم بقول شما اینا از پیرزن هم دریغ نکردن بعد دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده ان